Συγκλονίζει την Πολωνία η αποκάλυψη του βίντεο ενός φρικτού εγκλήματος

Προσοχή, εξαιρετικά σκληρές εικόνες

Must Read

Τον Ιούλιο του 2023, ένα ανατριχιαστικό γεγονός εκτυλίχθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας. Ένας 29χρονος, ψυχικά διαταραγμένος από την αποτυχημένη σχέση του, Διέπραξε ένα φρικτό έγκλημα, με το βίντεο να διαρρέει πριν από λίγες ημέρες, προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό.

Ο δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η πρώην κοπέλα του είχε προχωρήσει και αρραβωνιάστηκε με άλλον άντρα. Αυτό όμως που υποτίθεται ότι ήταν μια νέα αρχή για το ζευγάρι, σημαδεύτηκε από φρίκη και απώλεια.

Ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο για αρκετά χρόνια, έχοντας άδεια για αθλητικούς και συλλεκτικούς σκοπούς. Στις αρχές του 2022, ωστόσο, εμφανίστηκαν ανησυχίες για την ψυχική του κατάσταση. Είχε κάνει δηλώσεις υποδεικνύοντας αυτοτραυματισμό, με αποτέλεσμα οι αρχές να ανακαλέσουν προσωρινά την άδεια οπλοφορίας του.

Παρά αυτές τις κόκκινες σημαίες, ο άνδρας άσκησε επιτυχώς έφεση κατά της απόφασης, ανακτώντας την κατοχή των πυροβόλων όπλων του, ανοίγοντας τον δρόμο για την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Ένα απόγευμα Κυριακής, η πρώην κοπέλα και ο αρραβωνιαστικός της πήγαιναν τη βόλτα τους στο κέντρο του Πόζναν. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο 29χρονος, οπλισμένος και με σκοπό το έγκλημα.

Εν ριπή οφθαλμού, άνοιξε πυρ πυροβολώντας τον αρραβωνιαστικό της πρώην συντρόφου του πολλές φορές. Η φρικτή πράξη εκτυλίχθηκε ακριβώς μπροστά στα μάτια της, αφήνοντάς την σε σοκ και φρίκη. Ο αρραβωνιαστικός της, μόλις 30 ετών, πέθανε επί τόπου.

Λίγο μετά τη διάπραξη του φόνου, ο ένοπλος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Το βίντεο που αποκαλύφθηκε αρκετούς μήνες μετά το έγκλημα, συγκλονίζει την Πολωνία και ανοίγει μεγάλη συζήτηση για το θέμα της οπλοκατοχής στην χώρα

Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη, είναι εξαιρετικά σκληρό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This