Επιβάτες πτήσης της Qantas παρακολούθησαν… σκληρή τσόντα με το ζόρι λόγω τεχνικού προβλήματος!

«Βροχή» οι καταγγελίες από όσους είχαν και μικρά παιδιά μαζί τους

Must Read

Αξέχαστη θα μείνει η πτήση QF59 της Qantas Airways στους επιβάτες της, καθώς, κατά τη διάρκειά της αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν μια ταινία «σκληρού» ερωτικού περιεχομένου στις οθόνες τους, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, όλοι τους υποχρεώθηκαν να παρακολουθήσουν μια ταινία με «άφθονο γυμνό», χωρίς να μπορούν ούτε να την σταματήσουν, ούτε να χαμηλώσουν τον ήχο, αλλά ούτε καν να… κλείσουν την οθόνη!

Το εν λόγω απρόοπτο συνέβη το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, σε πτήση της Qantas με αφετηρία το Σίδνεϊ της Αυστραλίας και προορισμό το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο, με έναν από τους επιβάτες να αναφέρει, περιγράφοντας την εμπειρία του, πως «το σύστημα ψυχαγωγίας του αεροπλάνου δεν λειτουργούσε και μετά από καθυστέρηση μιας ώρας, ο πιλότος αποφάσισε να απογειωθεί, χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα. Μετά από λίγη ώρα το πλήρωμα εξήγησε στους επιβάτες ότι η μόνη επιλογή ήταν να παίξει μια ταινία σε κάθε οθόνη».

«Η ταινία που έπαιξαν ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη. Περιείχε γραφικό πορνό και αρκετό sexting – Μπορούσες κυριολεκτικά να διαβάσεις τα μηνύματα στην οθόνη χωρίς να χρειάζεσαι ακουστικά. Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μια ώρα, μέχρι να αλλάξουν σε μια πιο φιλική προς τα παιδιά ταινία, αλλά ήταν εξαιρετικά άβολο για όλους, ειδικά για τις οικογένειες και τα παιδιά που επέβαιναν στο αεροπλάνο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This