Ανεβλήθη η Σύνοδος για την Ουκρανία στην Γερμανία – Ο τυφώνας Milton ματαίωσε το ταξίδι Μπάιντεν

«Ανακοινώσεις σχετικά με τις μελλοντικές συναντήσεις θα γίνουν προσεχώς»

Must Read

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η Σύνοδος των Συμμάχων για την Ουκρανία, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, στην αμερικανική βάση του Ραμστάιν στην Γερμανία. Ο τυφώνας Milton, που ξεκίνησε την καταστροφική του πορεία στην Φλόριντα την Τετάρτη, ματαίωσε το ταξίδι του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.

«Η σύνοδος της 12ης Οκτωβρίου 2024 αναβάλλεται» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αμερικανικού Στρατού. «Ανακοινώσεις σχετικά με τις μελλοντικές συναντήσεις της Ομάδας Επαφής για την άμυνα της Ουκρανίας θα γίνουν προσεχώς» προστίθεται.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, θα υποδεχόταν το Σάββατο στο Βερολίνο τους Τζο Μπάιντεν, Εμανουέλ Μακρόν και Κιρ Στάρμερ.

Οι τέσσερις ηγέτες θα μετέβαιναν στην συνέχεια στην αμερικανική βάση του Ραμστάιν στην Ρηνανία – Παλατινάτο, για την διευρυμένη σύνοδο των χωρών της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία, με αντικείμενο την στρατιωτική στήριξη του Κιέβου παρουσία του προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This