Φλόριντα: Επιβίωσε από τον τυφώνα Μίλτον ο «Υπολοχαγός Νταν» που έμεινε στο σκάφος του

Έγινε γνωστός στα κοινωνικά δίκτυα με την επιμονή του να μην πάει σε ασφαλές μέρος

Must Read

Μπορεί εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της Φλόριντα να έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους εξαιτίας του τυφώνα Μίλτον, ωστόσο, αρκετοί έμειναν πίσω.

Ένας από αυτούς ήταν ένας άνδρας ο οποίος έγινε γνωστός στα κοινωνικά δίκτυα με το προσωνύμιο «υπολοχαγός Νταν» (Lieutenant Dan) καθώς αποφάσισε να παραμείνει στο σκάφος του και να μην πάει σε κάποιο άλλο μέρος ώστε να προστατευτεί από την θεομηνία.

«Με προστατεύει ο Θεός» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «το νερό θα έρθει, θα ανέβει. Αν είσαι στην ξηρά, θα πλημμυρίσεις. Κινδυνεύεις να πνιγείς. Εγώ είμαι σε ένα σκάφος, οπότε το σκάφος ανεβαίνει με το νερό… είναι πραγματικά το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκεσαι, πάνω στο σκάφος μου».

Μάλιστα, η επιμονή του να μείνει στο σκάφος είχε προκαλέσει την αντίδραση της δήμαρχου της Τάμπα, Τζέιν Κάστορ και άλλων αρμόδιων αρχών οι οποίοι έκαναν έκκληση να σπεύσει σε ασφαλές καταφύγιο.

Σε σημερινά βίντεο φαίνεται πως ο Νταν την γλίτωσε από το πέρασμα του τυφώνα. Πολίτες τον επισκέφτηκαν για να δουν αν είναι καλά. Ο άνδρας επιβεβαίωσε πως δεν έπαθε το παραμικρό και πέρασε τη νύχτα χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Δείτε τα βίντεο:

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This