Drones «καμικάζι» το δώρο του Ταγίπ Ερντογάν στην Αλβανία!

Ενθουσιασμένος ο Ράμα δήλωσε πως η Αλβανία είναι ανίκητη με σύμμαχο την Τουρκία

Must Read

Αυτοκρατορική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε η αλβανική κυβέρνηση στον Ταγίπ Ερντογάν, που άλλωστε αποτελεί και στενότατο σύμμαχο των Τιράνων.

Εκτός από τα εγκαίνια του μεγαλύτερου τζαμιού των Βαλκανίων -για το οποίο έδωσε λεφτά η Άγκυρα- ο Ερντογάν βρήκε πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συσφίξει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις του με τον Έντι Ράμα.

Για αυτό τον λόγο μάλιστα ο Ερντογάν έκανε δώρο στην Αλβανία drones καμικάζι.

Μια κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό στον Έντι Ράμα ο οποίος δήλωσε:

«Είμαστε απόλυτα χαρούμενοι που επιβεβαιώθηκε ένα νέο στάδιο στην ενίσχυση της στρατιωτικής βιομηχανίας της Δημοκρατίας της Αλβανίας και στη στρατιωτική ενίσχυση αυτής της σχέσης, στην οποία όλοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο σημείο στον κόσμο.

Σε μια εποχή που ο κόσμος περνάει, για να το θέσω ήπια, μια τρελή περίοδο, θα ήθελα να πω ότι εκτιμώ ιδιαίτερα το σημερινό δώρο του προέδρου να δώσει μια σημαντική ποσότητα drones καμικάζι στον αλβανικό στρατό. Αυτό είναι ένα δώρο που δεν πρέπει να ανησυχεί κανέναν για το ποιον θα χτυπήσει η Αλβανία… Πιστεύω όμως ότι αυτό είναι ένα δώρο από τη Δημοκρατία της Τουρκίας με ένα πολύ σαφές μήνυμα σχετικά με αυτή τη σχέση, ότι η Αλβανία είναι ανίκητη».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γ@μώ το μουνί του πούστη του Έντι Ράμα. Έχουμε πάρει στην Ελλάδα δύο εκατομμύρια κατσαπλιάδες και φονιάδες Αλβανούς συμπατριώτες του. Εδώ τρώνε, εδώ γ@μιόνται και μετά πηγαίνουν με την Τουρκία οι σκατόγυφτοι. Άντε γ@μηθείτε γ@μημένοι Αλβανοί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This