Ιράν: Φήμες ότι υπέστη καρδιακή προσβολή ο επικεφαλής της Δύναμης Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του για πιθανή εμπλοκή του στη δολοφονία του Χασάν Νασράλα

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες η φήμη ότι ο Ισμαήλ Καάνι, ανώτατος διοικητής της Δύναμης Κουντς (Quds) των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από το Σώμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εισαχθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, ανεπιβεβαίωτο ρεπορτάζ του Sky News Arabic υποστηρίζει ότι ο Καάνι, ερευνάται για πιθανή εμπλοκή του στη δολοφονία του επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, από το Ισραήλ στα τέλη του περασμένου μήνα στην πόλη Νταχιέ, το προπύργιο της Χεζμπολάχ στη νότια Βηρυτό. Ένας από τους λόγους που υποψιάζονται τον ανώτατο διοικητή της Δύναμης Κουντς, είναι πως, έκτοτε, δεν είχε εμφανιστεί δημόσια.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, η Ισλαμική Δημοκρατία ερευνά επί του παρόντος παραβιάσεις ασφαλείας, με δέκα πηγές από τη Βηρυτό, τη Βαγδάτη και την Τεχεράνη να δηλώνουν ότι τόσο ο Καάνι όσο και η ομάδα του βρίσκονται υπό απομόνωση και ανακρίνονται. «Οι Ιρανοί έχουν σοβαρές υποψίες ότι οι Ισραηλινοί έχουν διεισδύσει στο Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, ειδικά σε αυτούς που εργάζονται στον λιβανέζικο χώρο, γι’ αυτό και όλοι βρίσκονται επί του παρόντος υπό έρευνα», δήλωσε πηγή στο βρετανικό μέσο ενημέρωσης Middle East Eye.

Το ίδιο δημοσίευμα επικαλείται, επίσης, μια πηγή που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ, η οποία ισχυρίστηκε απερίφραστα ότι η παραβίαση ήταν «100% ιρανική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This