Φλόριντα: 22χρονη γέννησε την ώρα του τυφώνα Μίλτον!

Must Read

Σε ολόκληρη την ζωή της θα θυμάται την γέννηση του παιδιού της η 22χρονη Κένζι Λούελλεν καθώς πραγματοποιήθηκε στην Φλόριντα κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που είχε δημιουργήσει ο τυφώνας Μίλτον.

Όπως περιγράφει η νεαρή στο NBC News, οι πόνοι της γέννας ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο σπίτι της, στο Πορτ Σάρλοτ ενώ νωρίτερα είχαν λάβει ειδοποίηση ότι ο κυκλώνας κατευθυνόταν προς την περιοχή. Τόσο η ίδια όσο και ο 24χρονος σύντροφός της δεν μπορούσαν να πάνε στο νοσοκομείο νωρίτερα, πριν ξεκινήσει ο τοκετός καθώς  δεν «λειτουργούσε ως καταφύγιο», όπως τους είπαν.

Το σπίτι τους είχε ήδη πλημμυρίσει όταν η ίδια, ο σύντροφος και η μητέρα της έλαβαν την απόφαση να ξεκινήσουν την δύσκολη διαδρομή προς το νοσοκομείο. Το 2017 ο 24χρονος σύντροφος της είχε χάσει τον πατέρα του στον τυφώνα Ίρμα.

Όσο για την διαδρομή η 22χρονη ανέφερε:

«Η μητέρα μου οδηγούσε εν μέσω θύελλας. Προσπαθούσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Δεν υπήρχαν πραγματικά πολλοί άνθρωποι στους δρόμους, γιατί είχε πολύ άνεμο έξω και έβρεχε αρκετά».

Τελικά η νεαρή έγκυος έφτασε και γέννησε με καισαρική ενώ έξω από το νοσοκομείο επικρατούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα. Χαρακτηριστικά η ίδια έβλεπε δέντρα να ξεριζώνονται και τον αέρα να δυναμώνει.  «Ήμουν πολύ φοβισμένη. Αν δεν είχα τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, θα ήταν πολύ χειρότερα» δήλωσε η 22χρονη.

Όσο για το μωρό της το αποκαλεί «θαύμα». Το ίδιο βράδυ άλλα έξι μωρά γεννήθηκαν στα δύο νοσοκομεία της πόλης κατά τη διάρκεια του τυφώνα Μίλτον.

Δείτε επίσης:

Τυφώνας Μίλτον: Άντρας σώθηκε γαντζωμένος σε ψυγείο 50 χλμ μέσα στον ωκεανό!

Τουλάχιστον 15 νεκροί από τον τυφώνα Μίλτον – Εικόνες μεγάλης καταστροφής – Οι φόβοι για το χειρότερο δεν επιβεβαιώθηκαν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This