Χάιφα: 67 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίες, 4 νεκροί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες

Must Read

Επείγουσα έρευνα στο Ισραήλ για να διαπιστωθεί πως το μη επανδρωμένο κατάφερε να περάσει την αεράμυνα χωρίς να σημάνει καν συναγερμός

Σύμφωνα με επικαιροποιημένες πληροφορίες, 67 Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν όταν ένα drone της Χεζμπολάχ έπληξε την καντίνα του στρατώνα τους (φωτό).

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, οι Ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών, πιστεύουν ότι η Χεζμπολάχ χρησιμοποίησε drones οπτικών ινών, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως από τους Ρώσους στην Ουκρανία.

“Αυτός είναι ο νέος και επικίνδυνος τύπος drone που έλαβε η Χεζμπολάχ από τη Ρωσία. Είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμα από τα ραντάρ και είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν.”

Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη βάση Γκολάνι στο Μπινιαμίν (Χάιφα), λέγοντας ότι ήταν αντίποινα για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στη Μπάστα και στη Νουβαϊρά στο κέντρο της Βηρυτού που σκότωσε και τραυμάτισε δεκάδες αμάχους.

Δείτε βίντεο από την περιοχή

Παρών ήταν και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του ισραηλινού στρατού, αλλά δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για την τύχη του.

Οι πληροφορίες από την πλευρά του Ισραήλ δίνονται με το σταγονόμετρο

Διαβάστε σχετικά

Ισραήλ: Μακελειό στην Χάιφα έπειτα από χτύπημα μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This