Εθελόντρια στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις η κόρη του Αλεξέι Ναβάλνι

Βοηθάει στην Πενσυλβάνια, που θεωρείται κλειδί για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Must Read

Η κόρη του Αλεξέι Ναβάλνι, Ντάρια, άρχισε να εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις.

Στο LidkedIn ανέφερε ότι εργάζεται ως εθελόντρια, μάνατζερ-συντονίστρια, που βοηθά στην αλληλεπίδραση με ψηφοφόρους στην πολιτεία της Πενσυλβάνια.

Επιπλέον, η Navalnaya ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, την κινητοποίηση των ψηφοφόρων και την οργάνωση των εργασιών του αρχηγείου. Η Πενσυλβάνια θεωρείται πλέον το κλειδί για τη νίκη στις τρέχουσες προεδρικές εκλογές, με 19 εκλέκτορες να εκπροσωπούν την πολιτεία, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη πολιτεία.

Και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία πραγματοποιούν τώρα τις περισσότερες συγκεντρώσεις και προεκλογικές εκδηλώσεις σε αυτήν την πολιτεία, και επίσης ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για διαφημίσεις εκεί.

Τον Ιούνιο του 2024, η Ντάρια αποφοίτησε από το Στάνφορντ με ειδικότητα στην ψυχολογία και τις πολιτικές επιστήμες, όπου σπούδασε δωρεάν από το 2019. Η μητέρα της, η Γιούλια Ναβάλναγια (αναγνωρισμένη ως ξένη πράκτορας στη Ρωσική Ομοσπονδία), έχει συναντηθεί με τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμάλα Χάρις τον περασμένο χρόνο, οι οποίοι υποσχέθηκαν να «υποστηρίξουν όλους όσους αγωνίζονται για τη δημοκρατία και την ελευθερία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This