Να ικανοποιηθεί η… κυριαρχία του ψευδοκράτους απαιτεί ο Τατάρ!

Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες

Must Read

Σε λίγες ώρες είναι προγραμματισμένο στη Νέα Υόρκη να πραγματοποιηθεί άτυπο δείπνο για το Κυπριακό, με τη συμμετοχή του μαντρόσκυλου του Ερντογάν στα κατεχόμενα, Ερσίν Τατάρ, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Και όμως ο Τατάρ συνεχίζει να προκαλεί με δηλώσεις του στο τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, θέτοντας… όρο για αναγνώριση της κυριαρχικής ισότητας και ισότιμου διεθνούς καθεστώτος!

Όπως ξεδιάντροπα δήλωσε: «Οι όροι μας για τις διαπραγματεύσεις με τους Ελληνοκυπρίους είναι σαφείς. Όταν ικανοποιηθεί η κυριαρχία, τότε θα μπορέσει να ξεκινήσει η διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Η κυριαρχική ισότητα μας πρέπει να καταγραφεί».

Και δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά απαίτησε να ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις και το εμπόριο με το ψευδοκράτος, ισχυριζόμενος: «Ξεπερασμένα εμπάργκο, οι απομονώσεις και τα εμπόδια που έχουν επιβληθεί άδικα στο εμπόριο, τον αθλητισμό, τη μουσική και τις διακρατικές διαπραγματεύσεις, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η κυριαρχία μας».

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Άγκυρας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει καμία διαδικασία διαπραγματεύσεων, αν δεν γίνουν αποδεκτά τα… κεκτημένα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων!

Και ότι δεν θα κάνει βήμα πίσω από την πολιτική των δύο κρατών με κυριαρχική ισότητα και ισότιμο διεθνές καθεστώς, αναφέροντας πως στο δείπνο θα πάει γιατί είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του ψευδοκράτους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This