Εμπλοκή του Εμπαπέ σε υπόθεση βιασμού φέρεται να εξετάζει η σουηδική αστυνομία – Για «fake news» κάνει λόγο ο Γάλλος σούπερ σταρ

Must Read

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δήλωσε ότι έπεσε θύμα «fake news» τη Δευτέρα, μετά από άρθρο της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet» που υποστήριζε ότι η σουηδική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για βιασμό μετά την επίσκεψη του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της συνοδείας του στη Στοκχόλμη, την περασμένη εβδομάδα.

«Γίνεται τόσο προβλέψιμο, μια μέρα πριν από μια ακρόαση, σαν να είναι τυχαίο», δήλωσε ο διεθνής Γάλλος επιθετικός στο «Χ», συνδέοντας το άρθρο με την προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 15/10, ακρόαση ενώπιον επιτροπής της Επαγγελματικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (LFP) για την οικονομική διαμάχη μεταξύ του ίδιου και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε με μια ομάδα συνεργατών του στο εστιατόριο Chez Jolie στη σουηδική πρωτεύουσα, πριν πάει στο κλαμπ «V», όπου συναντήθηκε με άλλα άτομα, υποστηρίζει η «Aftonbladet». Ο βιασμός φέρεται να έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης «στο κέντρο της Στοκχόλμης», σύμφωνα με καταγγελία στην αστυνομία που ισχυρίζεται ότι συμβουλεύτηκε η εφημερίδα.

«Η αστυνομία κατέγραψε την καταγγελία το Σάββατο, αφού η γυναίκα ζήτησε ιατρική περίθαλψη», πρόσθεσε η εφημερίδα, χωρίς να αναφέρει ποιος είναι ύποπτος για την υπόθεση. «Διεξάγεται έρευνα για ένα βιασμό που καταγγέλθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο κέντρο της Στοκχόλμης», δήλωσε στο AFP ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Επίσης, σε επικοινωνία με το AFP, η αστυνομία της Στοκχόλμης «ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει» τις πληροφορίες αυτές. «Σε γενικές γραμμές, εάν έχουμε λάβει μια καταγγελία και αποφασίσουμε να πραγματοποιήσουμε ανάκριση και το γνωστοποιήσουμε (στο κοινό), είναι πιθανό οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση να προβούν σε ενέργειες που καθυστερούν και περιπλέκουν την έρευνα», εξήγησε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Καρίνα Σκάγκερλιντ.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Aftonbladet», η αστυνομία βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ και η συνοδεία του τη Δευτέρα. Καθώς η υπόθεση άρχισε να διαδίδεται στα κοινωνικά δίκτυα της Γαλλίας, το περιβάλλον του παίκτη θέλησε να αντιδράσει αποφασιστικά. «Σήμερα, μια νέα συκοφαντία αρχίζει να πυροδοτεί το διαδίκτυο, ξεκινώντας από το σουηδικό μέσο ενημέρωσης “Aftonbladet”», εξήγησαν σε ανακοίνωση που έστειλαν στο AFP. «Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς και ανεύθυνες και η διάδοσή τους είναι απαράδεκτη», πρόσθεσαν.

«Προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή τη μεθοδευμένη καταστροφή της εικόνας του (του Εμπαπέ), θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη δίωξη οποιουδήποτε προσώπου ή μέσου ενημέρωσης που εμπλέκεται στην ηθική παρενόχληση και τη δυσφημιστική μεταχείριση που έχει υποστεί επανειλημμένα ο Κιλιάν Εμπαπέ», τονίζεται στην ανακοίνωση. Η Παρί Σεν Ζερμέν προτιμά να «αγνοήσει το περιστατικό και να διατηρήσει την κλάση και την αξιοπρέπειά της», δήλωσε στο AFP πηγή προσκείμενη στον σύλλογο.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This