Σοκαριστική καταγγελία Μεντβέντεβ: Η Ουκρανία αναπτύσσει πυρηνικά όπλα!

Η Ουκρανία κατασκευάζει μια πυρηνική βόμβα, έχοντας στη διάθεσή της όλα τα μέσα για να το κάνει αυτό, προειδοποίησε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ενώ ο Ρώσος πολιτικός απέρριψε την ουκρανική ρητορική περί πυρηνικών ως ανοησία, δήλωσε ότι δεν πρέπει να αγνοηθούν τα σημάδια ότι το Κίεβο αναπτύσσει μια πυρηνική βόμβα. «Διαθέτει [το καθεστώς του Κιέβου] όλα τα απαραίτητα γι’ αυτό: πόρους, τεχνολογία και ειδικούς», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

Η Bild ανέφερε νωρίτερα ότι το Κίεβο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αναπλήρωσης των αποθεμάτων πυρηνικών όπλων του. Υψηλόβαθμος Ουκρανός αξιωματούχος δήλωσε στη γερμανική ταμπλόιντ ότι το Κίεβο μπορεί να χρειαστεί μόλις λίγες εβδομάδες για να συναρμολογήσει την πρώτη του πυρηνική βόμβα. Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βλαντίμιρ Ζελένσκι για θέματα επικοινωνίας Ντμίτρι Λίτβιν απέρριψε το δημοσίευμα της Bild ως ψευδές, καθώς χαρακτήρισε τέτοιους ισχυρισμούς ανοησίες.

Ο ίδιος ο Ζελένσκι δήλωσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε ότι η Ουκρανία δεν πρόκειται να δημιουργήσει πυρηνικά όπλα.

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ