Τρία drones εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο – Πληροφορίες ότι χτυπήθηκε το σπίτι του Νετανιάχου!

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου

Must Read

Ήχησαν οι σειρήνες νωρίς σήμερα το πρωί στο Ισραήλ καθώς η Χεζμπολάχ εκτόξευσε τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones).

Μάλιστα ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Μπένιαμιν Νετανιάχου! Το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ επιβεβαίωσε πως στόχος ήταν η οικία και ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα των εκρήξεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονταν στο άλλο σπίτι που διατηρούν στην περιοχή της Ιερουσαλή.

Aκούστηκαν εκρήξεις στην Καισάρεια, τη Χάιφα και το Καρμέλ καθώς τα drones εντοπίστηκαν στις περιοχές Γκλιλότ, Καισάρεια, Δυτική Γαλιλαία και κόλπο της Χάιφα. Οι σειρήνες ήχησαν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα αλλά όχι στην Καισάρεια.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος προερχόμενο από το Λίβανο έπληξε σήμερα «δομή» της παραλιακής πόλης Καισάρεια στο κεντρικό Ισραήλ.Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα «έπληξε μια δομή στην περιφέρεια της Καισάρειας», ανακοίνωσε ο στρατός χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Δύο άλλα drones αναχαιτίθηκαν, πρόσθεσε ο στρατός.

Πληροφορίες από το Times of Israel αναφέρουν πως το κτίριο που επλήγη ήταν το σπίτι του Νετανιάχου.

 

Δείτε επίσης:

Γιαχία Σινουάρ: Πώς πέθανε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Χαμάς: «Όχι» στην απελευθέρωση ομήρων αν δεν υπάρχει κατάπαυση πυρός 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. αυτό το ηρωϊκό σκουλήκι και δεν ήταν στο σπίτι του; Αυτοί δεν παριστάνουν τους ήρωες; Σαν τα ποντίκια κρύβονται όμως όταν δεν είναι μπροστά οι κάμερες. Άμα είναι όμως να εμφανιστούν με rpg για να δολοφονήσουν ένα βρέφος, όλο καμάρι θα ποζάρουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This