Η κόρη του Καντάφι και τα ματωμένα έργα τέχνης της, στη Μόσχα

Must Read

Η Μόσχα εκθέτει έργα τέχνης από την κόρη του Καντάφι, τιμώντας τον Λίβυο ηγέτη

Ένα ρωσικό κρατικό μουσείο παρουσιάζει μια έκθεση τέχνης της Αϊσέ Καντάφι, κόρης του εκλιπόντος Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, αφιερωμένη στη μνήμη του πατέρα της. Η έκθεση, που φιλοξενείται από το Κρατικό Μουσείο Ανατολικής Τέχνης στη Μόσχα, διαρκεί έξι εβδομάδες και περιλαμβάνει δεκάδες έργα της.

Ένα εντυπωσιακό κομμάτι απεικονίζει ένα πλήθος που φωτογραφίζει τα πτώματα του πατέρα και του αδερφού της, οι οποίοι σκοτώθηκαν και οι δύο κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του 2011 με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, η Αϊσέ Καντάφι, 47 ετών σήμερα, δήλωσε: «Σήμερα, παρουσιάζω αυτά τα έργα για πρώτη φορά για να τιμήσω τον πατέρα μου και τον αδελφό μου στην επέτειο του θανάτου τους. Αυτές οι εικόνες δεν είναι ζωγραφισμένες με το χέρι μου, αλλά με την καρδιά μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This