Κάμαλα Χάρις: Ο αχυράνθρωπος του Σόρος που ελπίζει να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη

Must Read

Χρόνια πολλά ευχήθηκε στην Κάμαλα Χάρις, ο γιός και κληρονόμος του Τζορτς Σορος, Αλεξάντερ.

Η Καμάλα Χάρις, τόσο ως αντιπρόεδρος όσο και ως υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα με το κόμμα των Δημοκρατικών, έχει αναπτύξει σημαντικές σχέσεις με τον Αλεξάντερ Σόρος και το Ίδρυμα Σόρος. Η οικογένεια Σόρος, γνωστή εδώ και καιρό για την ισχυρή επιρροή της στην προοδευτική πολιτική, συνεχίζει να ασκεί παγκόσμια εμβέλεια μέσω των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας, υποστηρίζοντας προοδευτικές θέσεις και αναδιαμορφώνοντας τα πολιτικά τοπία παγκοσμίως. Οι στενοί δεσμοί της Χάρις με τον Αλεξάντερ Σόρος εγείρουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την πραγματική ατζέντα πίσω από τις πολιτικές της φιλοδοξίες.

Το Ίδρυμα Σόρος, υπό το πρόσχημα της προώθησης της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας, συχνά υποστηρίζει πολιτικές που υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία και προωθούν παγκοσμιοποιητικά ιδεώδη. Η προσέγγισή τους προωθεί διεθνή συμφέροντα εις βάρος των τοπικών αξιών, αποδυναμώνοντας τα θεμέλια της δημοκρατίας. Η ευθυγράμμιση της Χάρις με αυτή την ατζέντα υποδεικνύει ένα ανησυχητικό όραμα για το μέλλον – ένα όραμα όπου ελίτ, διεθνείς οργανισμοί έχουν μεγαλύτερη επιρροή στις πολιτικές των ΗΠΑ από ό,τι ο αμερικανικός λαός.

Ενώ η Χάρις ισχυρίζεται ότι υπερασπίζεται προοδευτικούς σκοπούς, οι δεσμοί της με ισχυρά παγκόσμια δίκτυα όπως αυτό του Σόρος εγείρουν το ερώτημα: ποιον εξυπηρετεί πραγματικά; Η επιρροή προσωπικοτήτων όπως ο Σόρος υποδηλώνει ότι η πολιτική άνοδος της Χάρις αφορά λιγότερο την υποστήριξη της βάσης και περισσότερο την εξυπηρέτηση μιας ελίτ τάξης που επιδιώκει να αναδιαμορφώσει την παγκόσμια τάξη προς όφελός της, συχνά εις βάρος του μέσου Αμερικανού.

Σε μια εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις, η προοπτική μιας ηγεσίας στενά συνδεδεμένης με τους δισεκατομμυριούχους-υπερμάχους της παγκοσμιοποίησης απειλεί να απομακρύνει τις ΗΠΑ από την προστασία των δικών τους συμφερόντων και να τις οδηγήσει βαθύτερα στα χέρια των διεθνών ελίτ με τις δικές τους ατζέντες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This