Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το Τελ Αβίβ – Πάλι «βουβάθηκαν» οι προειδοποιητικές σειρήνες

Must Read

Σε συναγερμό για μια ακόμη ημέρα το Τελ Αβίβ, καθώς πριν από λίγη ώρα μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη φέρεται να προκλήθηκε από βαλλιστικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο και έπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή κοντά στη Ραμάτ Χασαρόν.

Οι προειδοποιητικές σειρήνες δεν ήχησαν πριν από την έκρηξη, με εκπρόσωπο του στρατού να διευκρινίζει ότι, βάσει πρωτοκόλλου, το σύστημα προειδοποίησης δεν ενεργοποιείται εφόσον διαπιστωθεί ότι ένας εισερχόμενος πύραυλος δεν αποτελεί απειλή. Από το συγκεκριμένο περιστατικό, πάντως, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Στην ύπαιθρο, εξάλλου, κατέπεσαν και περίπου 45 ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν νωρίτερα σήμερα από τον Λίβανο στα Υψώματα του Γκολάν, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF).

Στο μεταξύ, στον νότιο Λίβανο σκοτώθηκαν άλλοι τέσσερις διασώστες, όταν τα ασθενοφόρα στα οποία επέβαιναν, δέχτηκαν πυρά από τους Ισραηλινούς. Όλοι τους ανήκαν σε οργανισμούς που συνδέονται με τη Χεζμπολάχ, ή το Αμάλ, το άλλο μεγάλο σιιτικό κόμμα του Λιβάνου, που είναι σύμμαχος της φιλοϊρανικής οργάνωσης, με το υπουργείο Υγείας της χώρας να τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι οι τέσσερίς τους σκοτώθηκαν «από πλήγματα του ισραηλινού εχθρού που στόχευαν τις ομάδες των διασωστών».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This