Έγινε… άρωμα η στιγμή της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ! Κυκλοφορεί σε αντρικό και γυναικείο

Κι όμως! Τα αρώματα είναι εμπνευσμένα από την θαρραλέα αντίδραση του Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς

Must Read

Μια πρωτόγνωρη στιγμή στην ιστορία αρωματοποιίας! Η απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στην Πενσιλβάνια έγινε άρωμα!

Τα αρώματα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για άντρες αλλά και γυναίκες, είναι εμπνευσμένα από τη στιγμή του προσωπικού θάρρους του Τραμπ και το ισχυρό μήνυμα που έστειλε στους Αμερικανούς πολίτες μετά από τη στιγμή που προκάλεσε σοκ στην διεθνή κοινότητα.

«Φτιαγμένο για όσους στέκονται ψηλά, αυτό το τολμηρό άρωμα προσφέρει πλούσιες, στιβαρές νότες που αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση. Δεν είναι απλώς μια κολόνια — είναι σύμβολο ανθεκτικότητας. Εμπνευσμένο από την αδυσώπητη προσπάθεια του Τραμπ, φορέστε το με περηφάνια και αυτοπεποίθηση» είναι το promo μήνυμα για το ζευγάρι αρωμάτων που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η σύνθεση των αρωμάτων, ωστόσο στις περιγραφές διαβάζουμε:

Για το αντρικό Fight Fight Fight διαβάζουμε ότι είναι:

«Ένα τολμηρό, στιβαρό άρωμα φτιαγμένο για τον άντρα που δεν υποχωρεί ποτέ. Εμπνευσμένη από την αδιάκοπη προσπάθεια του Προέδρου Τραμπ, αυτή η περιορισμένης έκδοσης κολόνια είναι η κραυγή σας σε ένα μπουκάλι. Είναι η τέλεια δήλωση δύναμης και αποφασιστικότητας».

Για το γυναικείο Fight Fight Fight διαβάζουμε ότι πρόκειται για ένα «κομψό άρωμα για τη γυναίκα που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με χάρη. Αυτό το άρωμα συνδυάζει λεπτές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών για ένα άρωμα που ενσαρκώνει αυτοπεποίθηση και ηρεμία».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This