Βραζιλία: Επτά έφηβοι μέλη κωπηλατικής ομάδας σκοτώθηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βραζιλία από χθες το βράδυ, καθώς επτά έφηβοι, μέλη κωπηλατικής ομάδας, βρήκαν φριχτό θάνατο σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε όταν το βανάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Στο θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε στην περιοχή Γκουαρατούμπα, στην πολιτεία Παρανά, στη νότια Βραζιλία, σκοτώθηκαν συνολικά εννέα άνθρωποι, ενώ υπήρξαν δύο επιζώντες, ένας 17χρονος κωπηλάτης, ο μόνος από τους επιβαίνοντες στο βανάκι που γλίτωσε και ο 30χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή τροχαία αυτοκινητοδρόμων της χώρας, η ομάδα κωπηλασίας ήταν από το Πελότας, στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, και επέστρεφε από έναν αγώνα στο Σάο Πάολο. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το φορτηγό που ακολουθούσε το βανάκι δεν κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως και έπεσε πάνω του, «εκσφενδονίζοντάς» το προς τα εμπρός. Κατόπιν το βανάκι έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Η τραγωδία ολοκληρώθηκε, όταν το βανάκι άρχισε να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, με το φορτηγό να το ρίχνει εκτός του δρόμου και να πέφτει κατόπιν πάνω του.

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν τον πόνο της απώλειας ενός παιδιού ή ενός εγγονιού. Ο πόνος είναι ανεπανόρθωτος», έγραψε ο πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This