Ο καρκινοπαθής Βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε κλινική κατά του καρκίνου στην Αυστραλία και μίλησε με άλλους νοσούντες

Must Read

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε μια κλινική για τον καρκίνο του δέρματος στο Σίδνεϊ την Τρίτη, όπου συναντήθηκε με νοσούντες και ερευνητές που εργάζονται για τη θεραπεία της νόσου.

Η επίσκεψη στο Ινστιτούτο Μελανώματος της Αυστραλίας ήταν μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Κάρολος κατά την 16η επίσημη επίσκεψή του στη χώρα, το πρώτο του μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό από τότε που διαγνώστηκε με απροσδιόριστη μορφή καρκίνου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, όπου ο Κάρολος συναντήθηκε με τον επιζώντα από μελάνωμα Adam Brown και την οικογένειά του, δεν αναφέρθηκε η διάγνωση του βασιλιά. Ο Μπράουν είχε 12 μήνες ζωής όταν διαγνώστηκε το 2015. Ο Brown, μαζί με τη σύζυγό του Kristy, παρουσίασαν τα παιδιά τους ως τα «δύο τους θαύματα». Ο βασιλιάς έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Μπράουν, αν και αναρωτήθηκε αστειευόμενος γιατί τα παιδιά τον συναντούσαν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών.

Ο Charles συνάντησε επίσης τον διάσημο ερευνητή μελανώματος και επιζώντα του καρκίνου του εγκεφάλου Richard Scolyer. Ο Scolyer διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου πέρυσι, υποβλήθηκε σε παγκόσμια πρώτη χειρουργική επέμβαση και ο όγκος του βρίσκεται σε ύφεση. Ο Scolyer συναντήθηκε την Τρίτη με τη συνάδελφό της ερευνήτρια Georgina Long. Και οι δύο ανακηρύχθηκαν Αυστραλοί της Χρονιάς τον Ιανουάριο για την έρευνά τους σχετικά με τα μελανώματα.

«Αυτή ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για εμάς να πούμε στον βασιλιά τι κάνουμε εδώ προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε τον εθνικό καρκίνο της Αυστραλίας και να μιλήσουμε για το πώς προσπαθούμε να μηδενίσουμε τους θανάτους από μελάνωμα», δήλωσε ο Scolyer.

Διαβάστε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This