Επικίνδυνη και απολυταρχική ρητορική Μπάιντεν κατά Τραμπ: «Κλείστε τον μέσα»!

Δεν κρύβει τον διακαή πόθο του για την φυλάκιση των πολιτικών του αντιπάλων ο Μπάιντεν

Must Read

Ο αποχωρών πρόεδρος Μπάιντεν εξέπληξε τους αμερικανούς την Τρίτη λέγοντας ότι ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ θα έπρεπε να φυλακιστεί, μόλις 14 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις οποίες ο Τραμπ είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

«Αν το έλεγα αυτό πριν από πέντε χρόνια, θα με κλείνατε μέσα: Πρέπει να τον κλείσουμε μέσα», δήλωσε ο Μπάιντεν, 81 ετών, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ένα γραφείο προεκλογικής εκστρατείας των Δημοκρατικών στο Κόνκορντ του Νιου Χάμπσιρ, την πρωτεύουσα της Πολιτείας. Μετά από μια παύση τεσσάρων δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια της οποίας το ακροατήριό του χειροκρότησε με ενθουσιασμό, ο Μπάιντεν πρόσθεσε σε μια προφανή προσπάθεια αναδίπλωσης: «πολιτικά, κλείστε τον μέσα – κλειδώστε τον έξω, αυτό πρέπει να κάνουμε».

Η εκστρατεία του Τραμπ αντεπιτέθηκε γρήγορα, κατηγορώντας τον Μπάιντεν για φροϋδικό ολίσθημα. «Ο Τζο Μπάιντεν μόλις παραδέχθηκε την αλήθεια: το σχέδιο του ίδιου και της Καμάλα από την αρχή ήταν να καταδιώξουν πολιτικά τον αντίπαλό τους, τον πρόεδρο Τραμπ, επειδή δεν μπορούν να τον νικήσουν δίκαια», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Καρολίν Λέβιτ. «Η διοίκηση Χάρις-Μπάιντεν είναι η πραγματική απειλή για τη δημοκρατία. Καλούμε την Καμάλα Χάρις να καταδικάσει το επαίσχυντο σχόλιο του Τζο Μπάιντεν». Ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον Μπάιντεν, ο οποίος συχνά κάνει γκάφες, δήλωσε ότι το επόμενο σχόλιο του προέδρου σήμαινε ότι δεν είχε πρόθεση να καλέσει τον Τραμπ να φυλακιστεί.

Ωστόσο, ο Μπάιντεν έχει αναφερθεί και στο παρελθόν σκωπτικά στα νομικά προβλήματα του Τραμπ, λέγοντας την περασμένη εβδομάδα ότι «νομίζω ότι τρέχει για να μείνει μακριά από τη φυλακή» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στην Πενσυλβάνια.

Ο Τραμπ και η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, η υποψήφια των Δημοκρατικών, βρίσκονται σε μια στενή αναμέτρηση σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των εναλλασσόμενων πολιτειώνΟ Τραμπ και η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, η υποψήφια των Δημοκρατικών, βρίσκονται σε μια στενή αναμέτρηση σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των εναλλασσόμενων πολιτειών – με τους μέσους όρους της RealClearPolitics να δείχνουν ότι ο Τραμπ προηγείται οριακά σε όλους τους τομείς, αλλά εντός των ορίων σφάλματος της έρευνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This