Έκρηξη παγιδευμένου ΙΧ και επίθεση από δύο ενόπλους στην τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία – Πληροφορίες για νεκρούς και ομήρους!

Must Read

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το σοβαρότατο περιστατικό που συνέβη νωρίτερα στις εγκαταστάσεις της Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας της Τουρκίας που βρίσκονται στην Άγκυρα.

Δείτε βίντεο:




Πλέον οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκάθαρο τρομοκρατικό χτύπημα. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για δύο νεκρούς και τραυματίες οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί καθώς και για ομήρους! Η επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία καθώς οι τρομοκράτες παραμένουν στο σημείο. 

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας σε σύντομη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα είχε κάνει επίσης λόγο για θύματα.

 

«Υπήρξε τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις της Turkish Aerospace Industries Inc. (TUSAŞ) στην Άγκυρα Kahramankazan. Δυστυχώς, υπάρχουν μάρτυρες και τραυματίες μετά την επίθεση. Εύχομαι το έλεος του Θεού στους μάρτυρες μας και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τις δηλώσεις που θα γίνουν από επίσημες πηγές», είπε. 

 

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το συμβάν.

Ο Υπουργός μεταβαίνει από την Κωνσταντινούπολη όπου βρισκόταν στην Άγκυρα εσπευσμένα εξαιτίας του συμβάντος.

Δείτε βίντεο:




Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως στις εγκαταστάσεις αρχικά εξερράγη ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τουλάχιστον δύο άτομα με όπλα πραγματοποίησαν επίθεση.

 

Μάλιστα, κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» τους δράστες της επίθεσης τόσο στον εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό χώρο.

Δείτε επίσης:

Εκρήξεις και πυροβολισμοί στις εγκαταστάσεις της τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας – Πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση και νεκρούς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This