Τραμπ για Μπάιντεν: Είναι ένας βλάκας

Με αφορμή την προτροπή Μπάιντεν να φυλακιστεί ο Τραμπ

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο, τα έβαλε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την πρότασή του να τον κλείσει στη φυλακή.

«Είπε: Κλειδώστε τον. <…> Δεν επιτρέπεται να το κάνει αυτό. Είναι τόσο ηλίθιος τύπος. Τόσο βλάκας», είπε ο Τραμπ σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Αριζόνα, σύμφωνα με μετάδοση του RSBN.

Ο Τραμπ έχει εμπλακεί σε νομικές μάχες στις ΗΠΑ. Σε μία δίκη, ο πρώην πρόεδρος κατηγορείται ουσιαστικά ότι προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία μετά την ήττα του στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2022. Ο Μπάιντεν δήλωσε την Τετάρτη ότι πρέπει να «κλείσουν μέσα» τον Τραμπ, πριν αναγκαστεί να ανασκευάσει.

Στις ΗΠΑ διεξάγονται προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου. Η αντιπρόεδρος του Μπάιντεν, η Καμάλα Χάρις, κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών.

Διαβάστε Επίσης:trump

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. μαριονέτα οικονομικών συμφεροντων, αλλά φυλάγονται και οι 2 από τέτοιου είδους κουβέντες και περιορίζεται σε έφηβηκές βρισιές, είσαι βλακας, εσένα δεν σου σηκώνεται, εγώ την έχω πιο μεγάλη και σκληρή και τα παρόμοια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This