Γάζα: Τουλάχιστον εννέα νεκροί από βομβαρδισμό ενός σχολείου στον καταυλισμό Αλ Σάτι

Must Read

Εννέα Παλαιστίνιοι μεταξύ των οποίων και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους, μετά από Ισραηλινό πλήγμα σε ένα σχολείο που έχει μετατραπεί σε καταφύγιο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, οι υπηρεσίες διάσωσηςανακοίνωσαν πως από το πλήγμα στο σχολείο Ασμάα, στον προσφυγικό καταυλισμό Αλ Σάτι, τραυματίστηκαν επίσης πολλά άτομα. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλ Σίφα.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «επαληθεύει» τις πληροφορίες.

«Είδαμε ένα μαχητικό αεροσκάφος να καταστρέφει το σχολείο όπου ζούσαν οικογένειες και παιδιά», είπε ένας μάρτυρας, ο Θάερ Αλ Ραντίσι. Στο σχολείο ζούσαν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι είχαν φύγει από την Τζαμπάλια και τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπου ο ισραηλινός στρατός διεξάγει επιχειρήσεις εναντίον της Χαμάς, εξήγησε ο Χουσέιν Μόχσεν, ένα στέλεχος της υπηρεσίας ασθενοφόρων της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This