Κίνα: Tρία παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες επίθεσης μαχαιροβγάλτη κοντά σε σχολείο στο Πεκίνο

Must Read

Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στο Πεκίνο τραυματίζοντας συνολικά πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά, προτού συλληφθεί από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

Όπως διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα Δευτέρας (τοπική ώρα), κοντά σε δημοτικό σχολείο στην αριστοκρατική συνοικία Χαϊντιάν της κινέζικης πρωτεύουσας. Επικαλούμενο πληροφορίες των τοπικών Αρχών, το CNN ανέφερε σε ρεπορτάζ πως ο ύποπτος, ηλικίας 50-60 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να μην κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει δύο παιδιά να κείτονται αιμόφυρτα στο έδαφος, με το ένα εξ αυτών να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από ενήλικα, ενώ σε μικρή απόσταση από εκεί, φαίνεται πεσμένο στο έδαφος ένα τρίτο άτομο. Το CNN, ωστόσο, δεν επαλήθευσε πως το βίντεο είναι από το συγκεκριμένο συμβάν.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This