Ο Ταγίπ Ερντογάν πάλι κάνει σπέκουλα για εκτουρκισμό των μουσουλμάνων στα Βαλκάνια και όχι μόνο…
Η Γενική Διεύθυνση Ιδρυμάτων του Τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού θα προσφέρει συνολικά 20.000 κουτιά ξηράς τροφής σε μουσουλμάνους στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Κοσσυφοπέδιο, το Μαυροβούνιο, ορισμένες βαλκανικές χώρες και στην Κατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό Κύπρο, με την ευκαιρία της γιορτής του Ραμαζανιού.
Σύμφωνα με τη ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου, στο πλαίσιο της «Επισιτιστικής βοήθειας στο Ραμαζάνι», η Γενική Διεύθυνση θα παραδώσει και φέτος βοήθεια ξηράς τροφής σε όσους έχουν ανάγκη σε διάφορες περιοχές.
Τα κουτιά θα περιέχουν αλεύρι, πελτέ ντομάτας, ηλιέλαιο, φασόλια, ζυμαρικά, κόκκινες φακές, φιδέ, ρύζι, ταχίνι, χαλβά, σταφίδες και χουρμάδες.
Τα δέματα θα παραδοθούν στο τελωνείο της οικείας χώρας από ομάδες της Γενικής Διεύθυνσης Ιδρυμάτων, όπου θα διανεμηθούν σε μουσουλμανικές οικογένειες που έχουν ανάγκη από τους αρμόδιους φορείς.
Φέτος, το Χαλέπι, το Κόσοβο, η Βοσνία και η Κατεχόμενη Κύπρος, όπως αναφέρει το @ωαλκανικο, προστέθηκαν στα τραπέζια του ιφτάρ που θα στηθούν στην Τουρκία κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού, θα στηθούν τραπέζια για ιφτάρ από τη Γενική Διεύθυνση Ιδρυμάτων σε αυτές τις χώρες, σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Έδιωξαν με τις κλωτσιές ψευτομουφτή από τέμενος στην Ξάνθη
- Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά μουσουλμάνων που γιόρταζαν το ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια
- Νέο σόου της γυναίκας του Ζελένσκι με την Εμινέ Ερντογάν – Ο Ατζούν Ιλίτζαλι τον έκλεισε για τουρκικό ριάλιτι;