Η βουλγαρική αστυνομία παίρνει ειδικά μέτρα ασφαλείας με αφορμή δύο διαμαρτυρίες που έχουν ανακοινωθεί για απόψε στη Σόφια. Το ένα είναι από την πρωτοβουλία «Δικαιοσύνη για όλους» και έχει τίτλο «Ποιος μπλοκάρει το Σύνταγμα!» που θα ξεκινήσει μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο.
Το δεύτερο είναι στην Πλατεία Ανεξαρτησίας και διοργανώνεται από το κίνηση «Majesty».
Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Σόφιας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας της κυκλοφορίας στην πρωτεύουσα λόγω των δύο διαδηλώσεων που αναμένονται σήμερα, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Να σημειώσουμε ότι ψαλίδια, σπίρτα και λευκά χαρτιά αντί για ψηφοδέλτια ανακάλυψαν ειδικοί του Συνταγματικού Δικαστηρίου σε κάποιες από τις σακούλες από τα ελεγχθέντα εκλογικά τμήματα. Κάποια από αυτά τα έκλεισαν παράνομα, αντί για το υποχρεωτικό αυτοκόλλητο με σφραγίδα και υπογραφές. Αυτό ανακοίνωσαν στο ακροατήριο ενώπιον των βουλευτών οι πραγματογνώμονες που συμμετείχαν στην επανεξέταση.
Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να γράψουν μηδέν ψήφους στα πρωτόκολλα, αφού δεν υπήρχαν ψήφοι. Για όλα αυτά έχει ενημερωθεί το Συνταγματικό Δικαστήριο, διαβεβαίωσαν από το βήμα τους βουλευτές.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Πρόεδρος Βουλγαρίας: Η συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι επανέφερε την αλήθεια για να τερματιστεί αμέσως η τρελή αιματοχυσία
- Έλληνες και Βούλγαροι οι πιο δυσαρεστημένοι εργαζόμενοι στην Ευρώπη!
- Σκόπια: Ο βουλγαρικός εφιάλτης του Μίτσκοσκι μετά το αποτυχημένο πείραμα της «αρχαιοποίησης»