Ο τρομοκράτης Αλ Τζολάνι ο οποίος πλασάρεται ως ηγέτης της Συρίας με το όνομα Αχμέντ Αλ Σαράα, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Time ως ένας από τους ηγέτες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή το 2025.
Είναι θλιβερό το πώς η Δύση προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα του σφαγέα που έχει την αμέριστη στήριξη της Τουρκίας. Του έβαλαν κουστούμι, του άλλαξαν το όνομα και τώρα τον πλασάρουν ως ηγέτη με επιρροή…
Στο προφίλ του στο περιοδικό, το οποίο έγραψε ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Συρία Ρόμπερτ Φορντ, το Time περιέγραψε τον Σαράα ως «κεντρική προσωπικότητα στον πρόσφατο πολιτικό μετασχηματισμό της Συρίας» και «πραγματιστή πολιτικό».
«Ο χαμηλόφωνος αλ-Σαράα ήταν κάποτε ευθυγραμμισμένος με την Αλ Κάιντα και αργότερα με το Ντάες, αλλά πολέμησε και τις δύο σκληρά για να εξασφαλίσει την πίστη των δικών του μαχητών», έγραψε ακόμα το Time. «Για να νικήσει τον Άσαντ, ο φιλόδοξος αλ-Σαράα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να γίνει πολιτικός ηγέτης αλλά και στρατιωτική δύναμη».
Τα Πάθη των λαών δεν τελειώνουν δυστυχώς ούτε με την Ανάσταση…
Ahmad al-Sharaa, former Al-Qaeda chief and self-appointed Syrian president, has been named one of Time magazine’s 100 most influential people of 2025.
The only leader from West Asia on the list, he joins celebrities including Ed Sheeran, Adam Scott, and Scarlett Johansson.… pic.twitter.com/P55UEI3OOV
— The Cradle (@TheCradleMedia) April 17, 2025
Syria’s self-appointed president Ahmad Sharaa, a previous Al Qaeda leader and ISIS affiliate known as Julani, made the Time’s Top 100 Most Influential People of 2025 list. pic.twitter.com/oVsRfq4VoT
— TMJ News Network (@tmjnewsnetwork) April 17, 2025
στηριζουμε Αλ Τζογλανι !!! κερδαμε και αλλαχου ακμπαρ !!!
Ο Κρυφακούλης τι λέει για αυτό; δεν παίρνει θέση;;;;
Είναι “συμπεριληπτικός” και “αντινατιβιστής”, όπως ακριβώς ο Τσίπρας και η κυρία Τασία…