Έτοιμος να ξεπουλήσει τα πάντα ο Ζελένσκι για να γλιτώσει…

Η Ουκρανία επιθυμεί να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η συμφωνία για τα ορυκτά με τις ΗΠΑ

Must Read

Η Ουκρανία επιθυμεί να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η συμφωνία για τα ορυκτά με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο Χ, δήλωσε ότι οι δύο πλευρές εργάζονται καθημερινά και οι συνομιλίες προχωρούν.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι το Κίεβο επιθυμεί «μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία».

Είχε προηγηθεί η δήλωση της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λεβίτ, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ολοένα και πιο απογοητευμένος από τους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

 

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This