Δικέφαλη κατσίκα γεννήθηκε σε φάρμα των ΗΠΑ: Είναι υγιέστατη και απολαμβάνει το φαΐ της… και με τα δύο της στόματα!

Must Read

Κατσίκα με δύο κεφάλια γεννήθηκε σε φάρμα στις ΗΠΑ και, παρότι σε ανάλογες περιπτώσεις το ζωντανό δεν επιβιώνει, η δικέφαλη αυτή κατσίκα όχι μόνο είναι ζωντανή και υγιέστατη, αλλά… τρώει κι από τα δύο στόματα!

Η Τζοσλίν Νουέσκ από το Γουίτνμπεργκ του Ουισκόνσιν την ονόμασε Τζιάνους, από τον διπρόσωπο θεό της αρχαιότητας Ιανό. Το ζώο έχει τέσσερα πόδια, έναν κορμό, δύο αυτιά, τέσσερα μάτια, δύο μύτες, δύο στόματα και χαίρει άκρας υγείας.

Απολαμβάνει, δε, τα χάδια της Τζοσλίν, καθώς συχνά χαλαρώνει στην αγκαλιά της. Η κατσίκα λατρεύει να τη βγάζει βόλτες η Τζοσλίν, αλλά και να τρώει από τα χέρια της, πάντα και με τα δύο στόματά της!

Οι ειδικοί εξήγησαν σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ζώα με δύο κεφάλια γεννιούνται, όταν δεν γίνεται σωστός διαχωρισμός των εμβρύων κατά τον σχηματισμό διδύμων, τα οποία παραμένουν «κολλημένα». Εναλλακτικά, δύο πλήρως σχηματισμένα έμβρυα διδύμων μπορεί να συγχωνευτούν, οδηγώντας στη γέννηση ζώων με διπλά όργανα και μέλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This