Αμερικανοί ελέγχουν ημίγυμνοι την αλληλογραφία τους και βρετανοί περνούν «ζάχαρη» την καραντίνα στο Μπαλί (video)

Must Read

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει άρδην τη ζωή μας. Επομένως, οι «παράξενες» στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια κατάσταση.

• Κάποιοι στο Τάνεϊταουν του Μέριλαντ φαίνεται ότι έχουν… σαλτάρει από τον εγκλεισμό εξαιτίας του Covid-19, καθώς βγαίνουν από τα σπίτια τους χωρίς τα παντελόνια τους για να ελέγξουν την αλληλογραφία τους. Μάλιστα είναι τόσοι πολλοί που η αμερικανική αστυνομία αναγκάστηκε να εκδώσει αυστηρή προειδοποίηση.

• Μένουν σε καλύβα από μπαμπού, περιτριγυρισμένοι από καλλιέργειες ρυζιού και την ειδυλλιακή ομορφιά της φύσης, την οποία απολαμβάνουν στις βόλτες τους. Έτσι η Βρετανίδα Κορίν Προύντεν, ο σύζυγός της Ντέιβ και οι δίδυμοι γιοι τους περνούν την καραντίνα σε απομακρυσμένο χωριό στο Μπαλί, πλήρως προστατευμένοι από τον κορωνοϊό. Αγόρασαν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Μπαλί και πρόλαβαν να ταξιδέψουν λίγο προτού οι χώρες αρχίσουν να κλείνουν η μια μετά την άλλη τα σύνορά τους.

• Σε απόγνωση βρέθηκε η 54χρονη Βρετανίδα «κοσμικός» Νατάσα Ρέιν, που ταξίδεψε από το Λονδίνο στο Οχάιο για να αγκαλιάσει τα δίδυμα παιδιά που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς με το που έφτασε στις ΗΠΑ τέθηκε για δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton» του Κλίβελαντ. Δεν την πείραξε όμως ότι άργησε να συναντήσει τα παιδιά της. Διαμαρτυρήθηκε στα social media ότι δεν άντεχε να καθαρίζει μόνη της το δωμάτιο, καθώς δεν μπορούσε να καλέσει «υπηρέτριες», και να τρώει σάντουιτς

• Δεν της έφτανε ο κορωνοϊός της Ιταλίας, ο σεισμός τής έλειπε. Την Μεγάλη Πέμπτη η βόρεια Ιταλία, που μετράει τους περισσότερους θανάτους από τον Covid-19 στη χώρα, σείστηκε από τον Εγκέλαδο. Ο σεισμός, που «χτύπησε» κοντά στο Κόλι, που βρίσκεται ανάμεσα στο Μιλάνο και στη Γένοβα, ήταν 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και ανάγκασε τους κατοίκους να πεταχτούν έξω από τα σπίτια τους, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν θύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This