Έσπασαν τα τηλέφωνα του Κώστα Τζαβάρα!

Έκρηξη συμπαράστασης από γαλάζιους βουλευτές, στελέχη και εκατοντάδες ψηφοφόρους!

Must Read

Η απόφαση του βουλευτή και πρώην υπουργού Κώστα Τζαβάρα να περάσει στην αντεπίθεση και να συγκρουστεί με μεγάλα συγκροτήματα του τύπου που παραδοσιακά χτυπούσαν ανελέητα τη Νέα Δημοκρατία αλλά εσχάτως εμφανίζονται ως οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της κυβέρνησης, φαίνεται ότι άνοιξε ένα καπάκι που έβραζε μέσα στην παράταξη.

Το άρθρο του βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα Δημοκρατία, έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους ψηφοφόρους οι οποίοι σε αντίθεση με ορισμένους πολιτικούς, δεν ξεχνούν τον πόλεμο που δέχτηκαν τόσο η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή αλλά και αυτή του Αντώνη Σαμαρά από αυτά τα συγκροτήματα.
Πολλά όμως ήταν τα τηλέφωνα και από γαλάζιους βουλευτές, πρώην βουλευτές και στελέχη της παράταξης που εξέφρασαν την αποδοχή και την στήριξη τους στον Κώστα Τζαβάρα για την συγκεκριμένη παρέμβαση.

Αυτό που προκάλεσε πάντως ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η αναφορά Τζαβάρα στον δημοσιογράφο Στέφανο Κασιμάτη των Νέων, τον οποίο κυριολεκτικά τον «πετσόκοψε», όπως λέγεται στην καθομιλουμένη.

Παρατώ ότι ο Κασιμάτης στηρίζει με σθένος την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου δημοφιλής στις τάξεις των γαλάζιων. Τουλάχιστον, των κανονικών γαλάζιων.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η σχεδόν ομόφωνη παράκληση στον Κώστα Τζαβάρα να μην εγκαταλείψει την πολιτική, διότι φωνές σαν τη δική του σπανίζουν. Όταν μάλιστα τέτοιες νουθεσίες ακούγονται από εν ενεργεία βουλευτές, έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This