Μεγάλη δικαίωση και για τον Αντώνη Σαμαρά

Δεν έλαβε την προσοχή που έπρεπε

Must Read

Τις τελευταίες ημέρες κύριο θέμα συζήτησης είναι η αρχειοθέτηση της εμπλοκής του Άδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis, με απόφαση του εισαγγελέα Καψιμάλη. Με το ατράνταχτο επιχείρημα ότι οι «απροσδιόριστες καταθέσεις» που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του υπουργού, δεν είχαν γίνει από την Novartis.

Η φασαρία που γίνεται λοιπόν γύρω από την αρχειοθέτηση Γεωργιάδη, αδικεί τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Του οποίου ο φάκελος είχε αρχειοθετηθεί νωρίτερα, αλλά περιέργως, δεν έγινε αντίστοιχη φασαρία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η αρχειοθέτηση Σαμαρά έγινε διότι παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, δεν βρέθηκε ούτε μία τροχήλατη βαλίτσα. Σαν κι αυτή που σύμφωνα με τους μάρτυρες, υποτίθεται ότι πήγαν τα τούβλα με τα πεντακοσάρικα στο Μέγαρο Μαξίμου.

No valitsa, no crime λοιπόν.

Θα αναρωτηθείτε και δίκαια, πως είναι δυνατόν να βρεθεί βαλίτσα και μάλιστα τροχήλατη σε τραπεζικούς λογαριασμούς;

Με τα στιβαρά μπράτσα του Δημήτρη Σταμάτη, την ευφυία του Χρύσανθου Λαζαρίδη, και την στρατηγική δεινότητα του Σταύρου Παπασταύρου, ακόμα και κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό.

Από την άλλη, εάν η τροχήλατη είχε μείνει στα υπόγεια του Μαξίμου, οπωσδήποτε θα την είχαν εντοπίσει τα «τρωκτικά του ΣυΡιζΑ». Αρχείο λοιπόν και ο Αντώνης…

 

Ο Κυριάκος πάντως δεν ασχολήθηκε με τροχήλατές. Ούτε για ρέστα δεν του φτάνουν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This