Αντώνης Σαμαράς: Ο «βασιλιάς» του ψέματος!

Αν δεν υπήρχε ο πρώην Πρωθυπουργός, ο Άδωνις θα έπαιρνε επάξια τον τίτλο

Must Read

Μπορεί να πέρασαν λίγες ημέρες από την Πρωταπριλιά, την ημέρα που είναι η «βασίλισσα» των… νόμιμων ψεμάτων, αλλά σε ότι αφορά την πολιτική, αυτή η «εορτή» άνετα θα μπορούσε να καθιερωθεί σε καθημερινή βάση.

Ειδικά αν μιλάμε για τον υπέρτατο άρχοντα του ψεύδους, τον Αντώνη Σαμαρά! Ο οποίος να θυμίσουμε ότι το 1993 είχε δηλώσει πομπωδώς σε συνέντευξή του στην Καθημερινή: «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ ακόμα και εάν με καλέσουν για αρχηγό»!

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα έγινε και αρχηγός και Πρωθυπουργός… «Με εντολή των ψηφοφόρων της ΝΔ αναλαμβάνω την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσω την παράταξη σε νέους αγώνες …  Όσα ειπώθηκαν μέχρι σήμερα, τα έχω όλα ξεχάσει. Σφουγγάρι»!

Φυσικά έχει στο ενεργητικό του και τις εξής δηλώσεις περί Μνημονίου, το Φεβρουάριο του 2011, τον Οκτώβριο του 2011 και τον Φεβρουάριο του 2012 για το Μνημόνιο νο2:

Η ύπαρξη του Αντώνη Σαμαρά είναι αυτή που «υποβαθμίζει» τον Άδωνι Γεωργιάδη στο ρόλο του «αντιβασιλέα» του ψεύδους. Ο τίτλος άλλωστε μόνο ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα μπορούσε να κριθεί.

Ο νυν Υπουργός Ανάπτυξης μπορεί πια να επιδεικνύει ιδιαίτερη θέρμη μιλώντας για τον πρώην Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμα και «ήρωα» (!!!), αλλά δεν ήταν πάντα αυτή η άποψή του…

https://youtu.be/Ezf-AWeR7Vc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This