Σείστηκε η Θεσσαλονίκη από την νυχτερινή έξοδο του Κυριάκου

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θύμισε Κολομβιανό ολιγάρχη!

Must Read

Τις εντυπωσιακές σκηνές που βλέπουμε στις σειρές του Netflix που διαδραματίζονται σε εξωτικά μέρη όπως η Μπογκοτά, ζήσαμε εχθές το βράδυ στην Θεσσαλονίκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει νυχτερινή έξοδο προκειμένου να χαλαρώσει και… παρέλυσε η Θεσσαλονίκη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε από το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει – στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης – το οποίο μάλιστα είχε απασχολήσει πρόσφατα την επικαιρότητα μετά από καταγγελία ομαδικού βιασμού.

Ακολούθησε μία τριπλή «μπλόφα» από την εξελιγμένη ομάδα προστασίας που συνοδεύει σε κάθε του βήμα τον πρωθυπουργό. Αρχικά διέρρευσαν ότι ο πρωθυπουργός θα ξεσαλώσει στο club «LEZAZOUS», την ίδια στιγμή όμως «εμπιστευτικά» ανακοίνωναν ότι ο πρωθυπουργός θα πήγαινε στο Παλατάκι το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Μιλάμε για μία πραγματική υπερπαραγωγή, διότι με την διπλή μπλόφα τυχόν «Σικάριος» που θα ήθελα να βλάψουν τον Έλληνα ηγέτη, θα είχαν παρασυρθεί σε λάθος σημείο.

Εντέλει, ο Κυριάκος με τεράστια συνοδεία ξεσάλωσε στο μπαρ Arc, στην Κομνηνών. Με δρακόντεια μέτρα προστασίας, δεκάδες άνδρες ασφαλείας να έχουν ακροβολιστεί, ενώ μέσα στο μπαρ υπήρχαν μόνο μέλη της ΟΝΝΕΔ, η οποία διοργάνωσε και το πάρτι.

Κλαμπ της Μπογκοτά θύμισε το στέκι του πρωθυπουργού…

Οι γύρω δρόμοι είχαν κλείσει, ακόμα και η Μητροπόλεως «ερήμωσε» εώς ότου να εισέλθει ο Κυριάκος στο club, ως διάσημος τράπερ. Ενδεχομένως να έκανε και “dub” κατά την είσοδο του.

Έκλεισαν ακόμα και οι γύρω δρόμοι

Σίγουρα πάντως, χαιρέτησε τον Λευτέρη Πανταζή, ανεβάζοντας και την σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η θερμή χειραψία του Κυριάκου με τον ΛεΠά

Την δόξα πάντως του πήρε ένας ολιγάρχης, ο οποίος μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ, είχε τις διπλάσιες δυνάμεις ασφαλείας να τον «φυλάνε». Κάτι τέτοια γίνονται και βγαίνει η φήμη ότι ο Κυριάκος είναι τύποις πρωθυπουργός…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This