Η Έφη επιβεβαιώνει τον Κυριάκο μας: Θολό το 46% του ΣυΡιζΑ!

Must Read

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλος ηγέτης στην ιστορία της ανθρωπότητας, που να έχει δικαιωθεί τόσες πολλές φορές, εκτός φυσικά από το βιβλικό Μωϋσή.

Όταν όμως σε δικαιώνει ο ίδιος ο αντίπαλος σου, τότε η επιβεβαίωση σου, αποκτά άλλη διάσταση.

Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και την πλήρη επιβεβαίωση των ισχυρισμών του, από την «αντίπαλο», Έφη Αχτσιόγλου! Εδώ και οχτώ χρόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούσε να πείσει τους ψηφοφόρους, ότι ο ΣυΡιζΑ είναι θολός, τοξικός, λαϊκιστικός πολιτικός σχηματισμός. Με τιτάνειο αγώνα, έχοντας την ευγενική στήριξη των χαλκέντερων λειτουργών του τύπου, ο ηγέτης μας, κατάφερε να πείσει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, που γύρισε την πλάτη στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπήρχαν όμως κάποιοι που εξακολουθούσαν να αμφισβητούν το κατηγορώ του Κυριάκου στο κόμμα της «ροζ αριστεράς».

Από σήμερα τα ξημερώματα όμως, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να τολμήσει να αμφισβητήσει την πολιτική οξυδέρκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου που χαρακτήρισε «θολό» το 46% των μελών του ΣυΡιζΑ, είναι η επισφράγιση της ορθότητας των απόψεων του Θεοπέμπτου πρωθυπουργού μας.

Στην πέτρα θα χαράσσονται πλέον τα λόγια του Κυριάκου. Στην πέτρα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This