Σκληρή στάση του Κυριάκου απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη

Η πυγμή του πρωθυπουργού, παραπέμπει στους Καίσαρες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας

Must Read

Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να παραμείνει κυβερνήτης της Ελλάδας, για τουλάχιστον 30 χρόνια από σήμερα. Είναι μία απολύτως φυσιολογική στάση, εάν αναλογιστούμε και την μακροζωία την οποία οπωσδήποτε θα έχει κληρονομήσει από τον αείμνηστο πατέρα του.

Το σχέδιο αυτό όμως πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους. Όπως άλλωστε έκαναν και οι μεγάλοι Καίσαρες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ακόμα και στους συγγενείς. Ειδικά στους συγγενείς.

Με αυτόν τον τρόπο εξηγείται η σκληρή στάση του Κυριάκου απέναντι στον ανιψιό του, δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη. Ήταν εμβληματική η σκηνή κατά την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να συγχαρεί τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος είχε ήδη εκλεγεί, ενώ αγνόησε επιδεικτικά τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος δίνει την μητέρα των μαχών! Παρότι τα γραφεία των δύο, απείχαν μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μεταξύ τους.

Η σκληρότητα του κατά τ’άλλα Μέγα εύσπλαχνου κυβερνήτη μας όμως δεν σταματάει εδώ.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Κυριάκος δεν άφησε τα πράγματα στον Δήμο Αθηνών στον αυτόματο πιλότο. Αντίθετα, είχε διακριτική εμπλοκή και στην πρώτη Κυριακή, μαζί φυσικά με αγαπημένους ομοϊδεάτες του από το περιβάλλον του Κώστα Σημίτη, προκειμένου να στηριχθεί ο Χάρης Δούκας, ώστε να περάσει αυτός στον δεύτερο γύρο.

Είναι τόσο ευφυής και σοφός ο ηγέτης μας, που διαπίστωσε έγκαιρα πως ο μόνος τρόπος να κοντινή τον ανιψιό του, θα ήταν να κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε στον δεύτερο γύρο να περάσει ο Δούκας και όχι ο Ζαχαριάδης. Γνώριζε, και δικαιώθηκε πλήρως, ότι ο Ζαχαριάδης και ο ΣυΡιζΑ θα στήριζαν άνευ όρων των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τον δεύτερο γύρο, ενώ δεν θα συνέβαινε το αντίστροφο.

Εάν δηλαδή στον δεύτερο γύρο περνούσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, η εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη θα ήταν περίπατος, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ συντεταγμένα να δώσει γραμμή για ψήφο στον υποψήφιο του ΣυΡιζΑ.

Ο Κυριάκος των Ελλήνων λοιπόν, δικαιώθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, καθώς ο Κώστας Ζαχαριάδης αλλά και ο ΣυΡιζΑ, έδωσε όντως γραμμή για άνευ όρων υποστήριξη του Δούκα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις δικές μου πληροφορίες, ο Κυριάκος, σε συνεργασία με το περιβάλλον του πολιτικού του πατέρα, Κώστα Σημίτη, θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά, ώστε ο Χάρης Δούκας να καταγράψει μεγάλα ποσοστά στο δεύτερο γύρο…

Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ηγέτης επιπέδου Νέρωνα, ο οποίος βλέπει δεκαετίες μπροστά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This