«Όρμα Άδωνι»!

Κέρβερος του Κυριάκου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ!

Must Read

Σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κυριάκο η επίθεση Γεωργιάδη στον Σαμαρά.

Ο πανέξυπνος, σοφός και πολυχρονεμένος πρωθυπουργός, για άλλη μια φορά παρέδωσε μαθήματα υψηλού πολιτικού σχεδιασμού. Δεν δίστασε ακόμα και να παρακάμψει κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία, προκειμένου να ταπεινώσει τον Μεσσήνιο πολιτικό που θυμήθηκε, με καθυστέρηση αρκετών ετών, να παρατήσει τον Ελληνάρα.

Το λογικό θα ήταν την υπεράσπιση της συγκεκριμένης τροπολογίας για την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, να την αναλάβει ο αρμόδιος υπουργός που δεν εισηγήθηκε, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης. Κάτι τέτοιο όμως, αντηχεί ως εφιάλτης στο Μαξίμου. Φανταστείτε, να βγαίνει ένας Καιρίδης από το βήμα της Βουλής, για να συσπειρώσει το κόμμα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ενσωμάτωνε μακεδονομάχους και μεταναστοφάγους. Θα ήταν η απόλυτη δικαίωση του Σαμαρά ο οποίος πιθανότατα να βρισκόταν και με κοινοβουλευτική ομάδα από το πουθενά!

Γι’ αυτό ακριβώς κλήθηκε ο Άδωνις, ο οποίος εκτός από το εθνικιστικό παρελθόν του, δεν έχει καμία αναστολή να κάνει τετραπλό Φλικ, που θα έλεγε και ο τεράστιος Κωστάλας, ακόμα και στην ίδια κοινοβουλευτική περίοδο!

Ο Άδωνις λοιπόν που μέχρι πριν από λίγα χρόνια εμφανιζόταν με φόντο πανό που έλεγε «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», βγήκε με άνεση και επάρκεια από το βήμα της Βουλής, κάνοντας ακόμα και την Σία Αναγνωστοπούλου να μοιάζει… ακροδεξιά.

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος δικαιώθηκε και απέδειξε ότι είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από όλους τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This