Στις ευρωεκλογές σβήνουν τα φαντάσματα των Τεμπών που ταλαιπώρησαν τον Κυριάκο μας

Must Read

Φτάνει πια ο λαϊκισμός και η τοξικότητα που στεναχωρούν τον λαοπρόβλητο ηγεμόνα μας.

Μπορεί η εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη να μετέφερε τόνους εύφλεκτης ύλης, αυτό όμως δεν το γνώριζε ο Κυριάκος μας. Μπορεί να έγινε εκχωμάτωση και έπειτα μπάζωμα στο χώρο, αλλά ούτε αυτό το γνώριζε ο Κυριάκος μας.

Με απλά λόγια, ο Κυριάκος μας δεν έλεγε ψέματα. Απλά δεν ήξερε τι έλεγε. Και όσοι σπεύδουν να του υπενθυμίσουν ότι έλεγε ψέματα για μια μαζική δολοφονία με σκοπό να τη συγκαλύψει, το μόνο που καταφέρνουν είναι να τον αναστατώνουν ψυχολογικά.

Ευτυχώς που υπάρχουν ηρωίδες αρθρογράφοι όπως η Σοφία Γιαννακά, που λένε τα πράγματα με το όνομα τους: Όταν ο Κυριάκος θριαμβεύσει στις ευρωεκλογές, αυτόματα θα εξαφανιστούν και τα φαντάσματα των Τεμπών. Όπως εξαφανίστηκαν και τα 37.000 φαντάσματα της πανδημίας, μαζί με τα εκατομμύρια στρέμματα φυσικού πλούτου που έγιναν στάχτη, στις προηγούμενες εκλογές με το 41%. 

Ψηφίστε λοιπόν Κυριάκο στις εκλογές, για να εξαφανιστούν τα φαντάσματα των Τεμπών…

«…Με τις ευρωεκλογές θα κλείσει και μια περίοδος μανίας καταδίωξης» αναφέρει η Σοφία Γιαννακά στο άρθρο της και συμπληρώνει:
«Τα φαντάσματα των Τεμπών και των υποκλοπών, που μας ταλαιπώρησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, θα ζυγιστούν στην κάλπη και θα σταλούν τα αντίστοιχα μηνύματα. Θα κριθεί αν θα συνεχίσουμε να ζούμε με μίζερες διαβολές, καχυποψία και διώξεις. Και θα μετρηθεί η τακτική των κομμάτων που διαβάζουν την κοινωνία έχοντας πάντα να καταγγείλουν κάτι».

Ούτε ο ίδιος ο Κυριάκος δεν θα τολμούσε να γράψει κάτι τέτοιο.

Το ότι βρέθηκε πάντως άλλος άνθρωπος θα το γράψει, είναι δείγμα της λατρείας που έχουν ορισμένοι αρθρογράφοι για τον φιλεύσπλαχνο και γενναιόδωρο κυβερνήτη μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να έχεις τέτοιο ηγέτη πρωθυπουργό σαν τον Κυριάκο και να διανοησαι να τον αμφισβητήσεις ;
    Έφτιαξε υγεία , παιδεία , εργασιακές συνθήκες και παχυλούς μισθούς
    Μέχρι οι συνταξιούχοι ευημερούν με πολύ υψηλές συντάξεις
    Κανείς πια δεν χρειάζεται να κάνει 2 δουλειές , ούτε στην εργασία του να είναι από το πρωί ως το βράδυ
    Όλα τα έφτιαξε ο Κυριάκος
    Γι αυτό και η κυρία Γιαννακά τον υποστηρίζει
    Καλά κάνει η κοπέλα

  2. Πολύ αναίσθητη η κυρία αυτή να λέει τέτοια πράγματα φαίνεται ότι δεν έχει παιδιά και γι’αυτό δεν την νοιάζει για τα παιδιά των άλλων μόνο ο Κούλης να είναι καλά αυτό μόνο μετράει για αυτην

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This