Εντολή Γκρίνμπεργκ σε Κυριάκο να αφήσει φαλάκρα

Must Read

Εξέπληξε πολλούς η χθεσινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με το νέο βίντεο που ανάρτησε στο τικ τοκ, όπου φαίνεται εμφανώς εμφανισιακά αλλαγμένος.

Η κυρία διαφορά, είναι φυσικά η κόμμωση του πρωθυπουργού.

Όχι, ο Κυριάκος δεν έγινε φαλακρός μέσα σε 24 ώρες, καθώς προχθές εμφανίστηκε σε πανελλαδικό δίκτυο, με την γνωστή, πλούσια κόμη του.

Τι πραγματικά συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλίευσα από τα άδυτα του Μαξίμου, η εντολή για την οβιδιακή αυτή εμφανισιακή αλλαγή του πρωθυπουργού, δόθηκε από τον γκουρού της επικοινωνίας, τον Σταν Γκρίνμπεργκ. Ο οποίος επανήλθε δριμύτερος στο πολιτικό πεδίο, λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.

Για την ακρίβεια, η επάνοδος του συνδέεται άρρηκτα με την αύξηση των ποσοστών της Ν.Δ. κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες, γεγονός που μόνο η παρουσία ενός «γκουρού» μπορεί να εξηγήσει. Ξένο ερευνητικό μέσο μάλιστα αποκάλυψε επιτέλους από ποια πολυεθνική εταιρία πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ για να παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Έλληνα ηγέτη. Φυσικά εγώ δεν πρόκειται να σας μεταφέρω αυτή την πληροφορία, που σκοπό έχει μόνο να βλάψει την παγκόσμια ακτινοβολία του κυβερνήτη μας.

Το ίδιο έκαναν και όλα τα συστημικά ΜΜΕ, που απέκρυψαν πλήρως το συγκεκριμένο άρθρο.

Στο θέμα μας τώρα, ο Γκρίνμπεργκ ερεύνησε εξονυχιστικά τις μεγάλες προσωπικότητες της μεταπολίτευσης και όχι μόνο. Όλους τους λαοπρόβλητους ηγέτες που άφησαν το αποτύπωμα τους στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Το συμπέρασμα του είναι ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι, έλκονται από την φαλάκρα.

Από τον Γέρο της Δημοκρατίας, στον Ανδρέα Παπανδρέου και μετέπειτα στον Γιώργο Παπανδρέου.

Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μάλιστα θριάμβευσε στις εκλογές του 2004, όταν πλέον τα μαλλιά του είχαν επιλέξει την αυτοκτονία από την ατίμωση. Αυτός είναι και ο λόγος που είχε χάσει τις εκλογές του 2000 και όχι οι μαύρες σακούλες με τα δισεκατομμύρια στα ταμεία του Σημίτη και οι ουρανοκατέβατοι ψηφοφόροι.

Από τον Κώστα Μητσοτάκη έως τον Κώστα Σημίτη, η συνταγή της επιτυχίας ήταν πάντα μία στην Ελλάδα: Η φαλάκρα.

Με αυτή την εμφανισιακή αλλαγή λοιπόν, ο Κυριάκος μας παραπέμπει πλέον στους μεγάλους ηγέτες της Ελλάδας και όχι σε μαλλιάδες όπως ο Αλέξης Τσίπρας, που όπως αποδείχτηκε, αποβλήθηκε από την πολιτική ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This