Το τελεσίγραφο Σαμαρά για Σακελλαροπούλου και η αντίδραση Κυριάκου

Must Read

Έπειτα από την θερμή δήλωση του Εθνοσωτήρα Κυριάκου υπέρ της Σακελλαρόπουλου μετά την πρόσφατη συνάντησή τους, όλοι θεώρησαν ότι το θέμα διαδοχής της προεδρίας, έχει κλείσει.

Δεν είναι όμως έτσι.

Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Κυριάκος γελάει. Ο θεός, ο Κυριάκος, τελοσπάντων, δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Αυτό που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό, είναι πως ο Αντώνης Σαμαράς, που στα γεράματα φαίνεται ότι αναπολεί την παλαιά του δόξα και ονειρεύεται νέα ανατροπή Μητσοτάκη, έχει διαβιβάσει «τελεσίγραφο» στον ηγεμόνα μας. Λέγοντας με σαφήνεια ότι τόσο ο ίδιος, όσο και βουλευτές οι οποίοι ανήκουν στο περιβάλλον του, δεν πρόκειται να ψηφίσουν την ανανέωση της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

Φυσικά, ο αδιαμφισβήτητος κυβερνήτης Κυριάκος, δεν δίνει δεκάρα για τις απειλές του Σαμαρά. Έχει όμως ανταποκριθεί με πατρική στοργή σε άλλους βουλευτές που έχουν μοιραστεί μαζί του τις ενστάσεις τους για το πρόσωπο της προέδρου.

«Αφήστε τι λέω δημόσια. Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται, χωρίς να λέγονται. Όταν έρθει η στιγμή, θα πάρω τις αποφάσεις μου», αποκρίθηκε ο Κυριάκος σε βουλευτές που έχει σαν παιδιά του…

Εδώ φαίνεται η βαθιά πολιτική οξυδέρκεια του θεοπέμπτου πρωθυπουργού μας. Όπως φέρθηκε στους μακεδονομάχους, στους οποίους υποσχόταν κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών, φέρεται και στην πρόεδρο. Ας υπογράψει πρώτα για τη μεγάλη επένδυση στη Σαρωνίδα και μετά βλέπουμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η επιλογή της Σακελλαροπούλου ήταν τραγική. Η χειρότερη θητεία ΠτΔ στην ιστορία. Διχαστική, προκλητική, μεροληπτική και χωρίς συναίσθηση του αξιώματος. Πιθανή προσπάθεια επανεκλογή της θα είναι καταστροφική τόσο για τον θεσμό όσο και για τη ΝΔ.

    • Καλημέρα… Μου φτάνει που ειναι καταστροφική για το έθνος.. !! Δεν αντιπροσωπεύει τίποτε απολύτως !
      Τους θεσμούς και τις αξίες σε τούτο το τόπο ούτως ή άλλως τα έχουμε ευτελίσει !
      Οσο για την ΝΔ? Η ίδια ειναι η εθνική καταστροφή !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This