Όσοι γαλάζιοι βουλευτές πιάνουν στο στόμα τους τον Κυριάκο, καλά θα κάνουν να ανησυχούν

Must Read

Η πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών έχει πετάξει λευκή πετσέτα και αρνείται να συμμετέχει στον τιτάνειο αγώνα του Κυριάκου, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό ποσοστό στις Ευρωεκλογές.

Στο Μαξίμου έχουν πραγματοποιήσει ενδελεχή έρευνα και έχουν καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα: Τουλάχιστον 70 βουλευτές, προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσουν τον Κυριάκο, ώστε να μην διανοηθεί να πάει σε πρόωρες εκλογές με λίστα, αλλά και να μην τολμήσει να τους εκδιώξει από τα ψηφοδέλτια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Στο μυαλό των στασιαστών, κυριάρχησε η σκέψη πως εάν η Ν.Δ. λάβει ένα μη ικανοποιητικό ποσοστό στις ευρωεκλογές, τότε ο ρόλος τους θα αναβαθμιστεί καθώς θα καταστεί σαφές πως οι σταυροί που φέρνουν στις περιφέρειες τους, είναι αυτή που εξασφαλίζουν την κυριαρχία του Κυριάκου στο πολιτικό σκηνικό.

Έτσι, έχει μείνει μόνος του ο Τιτάνας πρωθυπουργός μας, να τραβά τον σταυρό του μαρτυρίου….

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως, κάποιοι αχάριστοι που τρώνε ψωμάκι ελέω Κυριακού, έχουν απασφαλίσει. Σε ιδιωτικές συζητήσεις τους μάλιστα, εκφράζονται με χείριστο τρόπο κατά του εθνεγέρτη πρωθυπουργού μας.

Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι το Μαξίμου τους παρακολουθεί στενά. Καλά θα κάνουν μάλιστα να προσέχουν τα λόγια τους, διότι ο ηγεμόνας μας μπορεί να είναι φιλεύσπλαχνος, έχει όμως αποδείξει ότι δεν ξεχνά και τιμωρεί τους στασιαστές

Μέχρι σήμερα το μόνο κακό που τους έχει συμβεί, είναι να μην τους σηκώνουν οι υπουργοί τα τηλέφωνα. Να είναι σίγουροι όμως, ότι υπάρχουν και χειρότερα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This