Του την φύλαγε ο «μουστάκιας»!

Must Read

Τεράστια αναστάτωση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου. Όχι, ο λόγος δεν είναι η αποκάλυψη για τον καταδικασμένο ο οποίος παραμένει στο ευρωψηφοδέλτιο του Κυριάκου μας. Ο ηγέτης μας δεν δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες. Άλλωστε και ο ίδιος καταδικασμένος θα ήταν, εάν είχε αρθεί η βουλευτική του ασυλία το 2009. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ήταν κακός άνθρωπος ή κακός πολιτικός.

Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο που λοιπόν αναστατώθηκε έπειτα από την πρωτοφανή δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον Σκάι.

Πρόκειται για μία δήλωση που κυριολεκτικά τορπιλίζει την ίδια την υπόσταση του εθνοσωτήρα πρωθυπουργού μας!

«Το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά τις Βρυξέλλες. Η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα»!

Η δήλωση αυτή θεωρήθηκε τουλάχιστον εξευτελιστική για τον τιτάνειο αγώνα του πρωθυπουργού μας, ο οποίος ξόδεψε 18 ολόκληρα λεπτά από την πολύτιμη ζωή του, ώστε να στείλει επιστολή στις Βρυξέλλες, για να λάβουν μέτρα για την ακρίβεια στην Ελλάδα…

Αμέσως μετά το δημοσίευμα, επικράτησε πανικός. Ο πολύπειρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης όμως, συνομιλώντας με στενό συνεργάτη του ηγέτη – ευεργέτη μας, ξεκαθάρισε ότι τα λόγια του παραποιήθηκαν από τον σταθμό Σκάι, που είναι μάλιστα γνωστών αντιπολιτευτικών αισθημάτων.

Μπορεί προσωπικά ο Κυριάκος να καθησυχάστηκε μετά τις εξηγήσεις Μεϊμαράκη, ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Σκάι άλλαξε αμέσως το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του αναφορικά με την επίμαχη δήλωση, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού όμως δεν πείστηκε καθόλου:

«Του την φύλαγε για την τελευταία στιγμή ο μουστάκιας», έλεγε χαρακτηριστκά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η Ελλάδα έχει πάρει τον κατήφορο τι ψάχνουμε τώρα να τετραγωνισουμε τον κύκλο αν δεν έλθει ένας νέος Φιντέλ κάστρο πάμε κατά διαόλου μέρος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This