Ενέδρα Κυριάκου στον Μηταράκη μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου!

Must Read

Ο Νότης Μηταράκης είναι δικαιολογημένα ο πιο αδικημένος υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Εκ του αποτελέσματος, δικαιούται να είναι πιο πικραμένος και από τον θρυλικό Τάκη, που δάκρυσε στη βουλή. Όχι για τους νεκρούς της πανδημίας, πολλοί εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους επειδή κάποια λαμόγια έκαναν νταραβέρια με την Novartis καταστρέφοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά επειδή κόντεψε να βρεθεί κατηγορούμενος.

Στην Ελλάδα, οι πρωθυπουργοί, ακόμα και υπηρεσιακοί, σε αντίθεση με τους τερματοφύλακες που παίρνουν πόδι όταν τρώνε γκολ, δεν φέρουν καμία ευθύνη, άσχετα εάν δεν κατάφεραν να προστατεύσουν την εστία τους από τους «επιθετικούς της διαπλοκής».

Τελοσπάντων για να επανέλθω στο θέμα, ο Νότης Μηταράκης ανέλαβε το υπουργείο μετανάστευσης και όπως προκύπτει από τους αριθμούς, έκανε καλή δουλειά. Έπειτα, ανέλαβε το υπουργείο προστασίας του πολίτη και αποκεφαλίστηκε, πάλι επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του και αρνήθηκε να υπογράψει την απευθείας ανάθεση για την πολύκροτη υπόθεση των ταυτοτήτων. Τα άλλα περί Πάτμου, είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Γι’ αυτό και πικράθηκε όταν είδε ότι για άλλον έναν ανασχηματισμό έμενε εκτός.

Οι επιτελείς του ηγέτη μας, γνωρίζουν ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ηγεμονία του, δεν είναι οι άχρηστοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι «πελάτες» του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι αδικημένοι, οι ηρωικοί υπερασπιστές της παράταξης που προδόθηκαν από τους αυλικούς του Μαξίμου, που μονίμως παρασύρουν τον κυβερνήτη μας σε εσφαλμένες επιλογές.

Μόλις λοιπόν οι εχέφρονες του Μεγάρου ενημερώθηκαν ότι ο ηρωικός αλλά προδομένος Νότης Μηταράκης ετοιμάζει στις 27 του μήνα στην παραδοσιακή ταβέρνα Καραβίτης στο Παγκράτι, όπου τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει πολλά πολιτικά τραπέζια, και δη με «γαλάζιο» χρώμα, σύναξη πικραμένων, αδικημένων και προδομένων βουλευτών, σήμανε κόκκινος συναγερμός. 

Ο Νότης Μηταράκης κλήθηκε στο Μαξίμου από συνεργάτη του πρωθυπουργού για μία φαινομενικά «φιλική και άτυπη συνάντηση». Μόλις όμως εισήλθε στο μέγαρο, ο Κυριάκος μας ως Τσιτάχ της Μεσογείου, πετάχτηκε μπροστά του και τον άρπαξε με τα στιβαρά του χέρια. 

Ο Νότης παρέλυσε από την έκπληξη. Η οποία όμως είχε και συνέχεια:

«Νότη, έχω μάθει για το δείπνο που οργανώνεις στον Καραβίτη. Θα είμαι και εγώ εκεί»!

Άφωνος ο πρώην υπουργός… Ποιος θα περίμενε ότι ο φαινομενικά άτρωτος ηγεμόνας είχε τόση πικρία μέσα του, ώστε να στήσει ενέδρα με σκοπό να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε «δείπνο πικραμένων»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This