«Κυριάκο, στείλε με στις Βρυξέλλες να ζήσω τον έρωτά μου»!

Must Read

Πρόκειται για εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, που ίσως ανατρέψει τα σχέδια του πανσόφου ηγέτη μας για τον διορισμό Επιτρόπου στις Βρυξέλλες.

Έρως ανίκατε μάχαν! Έτσι γράφεται η ιστορία, εδώ και αιώνες. Από την Αντιγόνη του Σοφοκλή, έως το Μέγαρο Μαξίμου ελέω «καραμπουζουκλή». Του υπουργού του μερακλή για να ακριβολογώ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εξαιρετικά στενή σχέση που διατηρεί με τον Κυβερνήτη μας, γνωρίζοντας μάλιστα την ευαισθησία του σε θέματα προσωπικού χαρακτήρα, του άνοιξε την ψυχή του…

«Κυριάκο, είμαι ερωτευμένος. Στείλε με σε παρακαλώ στις Βρυξέλλες για να ζήσω τον έρωτα μου»!

Ο υπουργός είναι ερωτευμένος με συνεργάτιδά του, παρά την διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, μιλάω για 30 ολόκληρα χρόνια, αλλά η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί τέτοιες ρηξικέλευθες σχέσεις στο πολιτικό σκηνικό. Αυτό όμως δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αντίθετα, ακόμα κι αν η κοινωνία δείξει κατανόηση στο πάθος του υπουργού, σίγουρα δεν πρόκειται να δείξει κατανόηση ο πεθερός του. Ο οποίος φρονώ ότι έχει τη δύναμη να ισοπεδώσει κυριολεκτικά τον πανίσχυρο υπουργό.

Μόνη λύση λοιπόν είναι να τον στείλει ο Κυριάκος επίτροπο στις Βρυξέλλες. Εκεί το ειδύλλιο με την νεαρή συνεργάτιδά μπορεί να συνεχιστεί ανενόχλητο.

Το πολιτικό πρόβλημα για τον Κυριάκο είναι πως εάν διορίσει τον συγκεκριμένο υπουργό επίτροπο, θα πρέπει να κάνει κάποιο άλλο πρόσωπο, καντηλανάφτη… Έχει βλέπετε δεσμευτεί και τώρα τα σχέδια του ανατρέπονται…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This