Έρανος στο Μαξίμου για την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου

Must Read

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι η αυλή του αυτοκράτορα μας, είναι γεμάτη από τεχνοκράτες οι οποίοι γνωρίζουν τα οικονομικά όσο λίγοι.

Μιλάμε για την επιτομή της αριστείας. Ένα μπλοκ αρίστων, που δεν σφάλλει ποτέ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επικράτηση του Κυριάκου σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις, όπου μπορεί μεν να διατέθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας, κάθε δαπάνη όμως ήταν τεκμηριωμένη, στοχευμένη, χειρουργική ώστε να διατηρήσει τον ευεργέτη μας στην εξουσία. Κάποιοι λαϊκιστές βέβαια έχουν διαφορετική άποψη και ισχυρίζονται ότι με τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, η Ελλάδα θα είχε φτιάξει διαστημική βάση στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Δεν το υιοθετώ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Μαξίμου παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ. Εδώ και χρόνια για την ακρίβεια παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πριν γίνει πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κλπ.

Το όνειρο του Μαξίμου λοιπόν για το Κίνημα, έχει ονοματεπώνυμο: Άννα Διαμαντοπούλου!

Η ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από την Άννα, θα έλυνε τα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κυβερνά για ακόμα δύο τουλάχιστον τετραετίας.

Συμφωνώ όμως με τους υπολογισμούς των τεχνοκρατών του Μαξίμου, το project «Διαμαντοπούλου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», είναι εξαιρετικά δαπανηρό. Πολύ δαπανηρό. Δέκα λίστες Πέτσα και βάλε.

Όπως μου σημείωνε χαρακτηριστικά σημαντικό στέλεχος του σκληρού πυρήνα των τεχνοκρατών του Μαξίμου, «πιο φτηνά θα μας ερχόταν να χρηματοδοτούσαμε την επανεκλογή του Μπάιντεν στις ΗΠΑ»…

Σε κάθε περίπτωση είναι τόσο ισχυροί αυτοί που θέλουν την εκλογή της Άννας, που προτίθενται να διοργανώσουν ακόμα και εράνου στους λεγόμενους «φίλους του Μαξίμου» για να την εξασφαλίσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ότι έρανο και νά κάνουν στο Μαξίμου, δεν θά πάρουν ούτε ένα ( 1 ) Ευρώ. Είναι δυνατόν από ανθρώπους που πειραν την εξουσία μόνο για νά γεμίζουν τίς τσέπες τους, τά στρώματα, τά μαξιλάρια και τίς οφσορ τους από τά χρήματα του Ελληνικού ” λαού” και τίς ΕΕ νά δώσουν για οποιοδήποτε λόγο έστω (1) ένα €.??? Αυτοί σέ κάθε έξοδο τους λένε ευχαριστώ πολύ στον κάθε μαγαζατορα και την κοπανανε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This