«Κάτσε 2-3 μήνες εκτός μέχρι να περάσει η μπόρα…»

Must Read

Με στοργή και τρυφερότητα φέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αγαπημένο του συνεργάτη, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για το ατυχές συμβάν στο διεθνές αεροδρόμιο των Σπάτων, από την 12η μεσημβρινή, όταν ο συμπαθής βουλευτής και πρώην υπουργός, καθόταν αναπαυτικά στο lounge της Aegean, αναμένοντας την επόμενη πτήση για Ηράκλειο.

Εκεί ακριβώς αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι το επιτελικό κράτος στηρίζεται στους στιβαρούς ώμους του κυβερνήτη μας και μόνο. Εκτός από την κακιά στιγμή του Λευτέρη, ήταν και η συγκυρία, καθώς ο κυβερνήτης μας είχε το μυαλό του στο τριήμερο στο μαγευτικό Πάπιγκο το οποίο ξετυλιγόταν μπροστά του, ως ζωγραφικός πίνακας. Έτσι, αρκέστηκε στις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, ότι «το συμβάν δεν υπήρχε περίπτωση να διαρρεύσει».

Όταν λοιπόν έγινε το σύστριγγλο με την διαρροή του video, ο Κυριάκος μας βρέθηκε προ τετελεσμένων. Πιο πολύ τον πόνεσε η αγωνία του αγαπημένου του πρώην υπουργού, ο οποίος αρνείτο πεισματικά να παραιτηθεί.

Τι να κάνει ο Κυριάκος μας; Να του πει με το ζόρι να ξεκουμπιστεί; Αφού οι δεσμοί που τον συνδέουν με τον Λευτέρη Αυγενάκη, είναι κυριολεκτικά, χιλιάδες. Σαν τα ΑΦΜ της περιβόητης «λίστας Βάρα»…

Έτσι λοιπόν, έσπευσε απευθείας στο Μαξίμου για να τον διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει.

«Κάτσε τρεις μήνες στην άκρη ως ανεξάρτητος μέχρι να περάσει η μπόρα»…

Κάπως έτσι, ο δραστήριος Λευτέρης που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ εμφανίσεων σε εθνικά δίκτυα, καθώς μέσα σε 30 λεπτά της ώρας εμφανίστηκε σε τέσσερα διαφορετικά κανάλια, πείστηκε και ανακουφίστηκε.

Έχω την εντύπωση όμως ότι οι περιπέτειες του δεν θα τελειώσουν εδώ. Ειδικά εάν γνώριζε ποιος διέρρευσε τα αποδεικτικά στοιχεία του ανδραγαθήματος του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το γνωστο παραμυθακι της διαγραφης , οπου μετα απο 6 η 12 μηνες θα τον ξαναφερουν πισω και φυσικα θα ψηφιζει ολα τα νομοσχεδια της ΝΔ ολο αυτο το διαστημα !!! Οι συνηθεις απατεωνιστικες τακτικες απο τους μαφιοζους της ΝΔ.

  2. Και πολύ καλά θα κάνει, να επιστρέψει! Τι, δηλαδή, θα χάσουμε όλους τους άριστους και θα μείνουμε μόνο με άχρηστους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This