«Κηροζίνη» η Ντόρα για τις μηχανές του Όρμπαν!

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει σε Κομισιόν και ΝΑΤΟ από την πρωτοφανή ενέργεια του προεδρεύοντος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου, Βίκτωρος Όρμπαν, να επισκεφθεί την Μόσχα και να συναντηθεί με τον Βλαδίμηρο Πούτιν.

Μία ενέργεια η οποία εθεωρείτο αδιανόητη για οποιονδήποτε Ευρωπαίο ηγέτη, πολλώ δε για τον πρωθυπουργό της χώρας που έχει την Προεδρία της ΕΕ την δεδομένη στιγμή.

Και όμως, ο Όρμπαν έκανε την υπέρβαση και έσφιξε το χέρι του Ρώσου ηγέτη, στο παλάτι του Κρεμλίνου, κάνοντας μάλιστα μαζί του και κοινή συνέντευξη τύπου. Προκαλώντας έτσι την έκρηξη τόσο του γενικού γραμματέα της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, όσο και της ευαίσθητης και γλυκιάς Καγιά Κάλλας που κρατά στα χέρια της την Ευρωπαΐκή διπλωματία.

Σύμφωνα πάντως με τις δικές μου πληροφορίες, ο Όρμπαν φοβόταν πραγματικά να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι. Για την ακρίβεια δεν θα το αποτολμούσε ποτέ, εάν δεν μεσολαβούσε η οβιδιακή μετάλλαξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ουκρανικό.

Μόλις ο Βίκτορ Όρμπαν ενημερώθηκε ότι η αδελφή του Έλληνα πρωθυπουργού ο οποίος πρώτος κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία, η οποία μάλιστα θεωρείται η «κορωνίδα» της πολιτικής υπεράσπισης της Ουάσιγκτον σε Ευρωπαϊκό έδαφος, ισχυρίστηκε ότι η Ευρώπη δεν έπρεπε ποτέ να εμπλακεί στον πόλεμο της Ουκρανίας, αναστατώθηκε. Δεν πίστευε στα αυτιά του!

Μόλις έμαθε ότι στο ίδιο πάνελ βρισκόταν και ο φίλος του, Τούρκος πρόεδρος Γκιούλ, επικοινώνησε άτυπα μαζί του για να διασταυρώσει την είδηση.

– Έλα Αμπτουλάχ!

– Έλα Βικτωράκο καρντάσι!

– Ρε συ, σοβαρά το είπε αυτό η Ντόρα για την Ουκρανία;

– Εννοείται ρε Βίκτωρα! Δικό μας παιδί είναι!

Η δήλωση λοιπόν της Ντόρας, έγινε κηροζίνη στις μηχανές του Όρμπαν, ο οποίος πέταξε για Μόσχα χωρίς φόβο και πάθος…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συγχαρητήρια, είστε καταπληκτικός, ως συνήθως, με τα εύστοχα άρθρα σας και την ποιότητα της ειρωνείας σας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This