Το βίντεο μέσα από τη Βουλή που σήμανε συναγερμό στο Μαξίμου!

Must Read

Άναψαν τα τηλέφωνα μεταξύ Βουλής και Πρωθυπουργικού γραφείου σήμερα το πρωί.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που ο νέος πρόεδρος του ΣυΡιζΑ ήρθε στην Ελλάδα, που πραγματικά έκανε το Μαξίμου να καρδιοχτυπήσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος Κασελάκης ενημέρωσε ότι θα επισκεφθεί τη Βουλή παρέα με τον Τάιλερ και δύο αλλοδαπούς.

Αμέσως στη ΝΔ άρχισαν τον χαβαλέ και τα κακόγουστα ανέκδοτα. Φυσικά, τέτοια ανέκδοτα δεν τολμούν να πουν στο Μαξίμου, γιατί θα εκπαραθυρωθούν από την κυβέρνηση, το κόμμα, και την θέση μετακλητού που κατέχουν.

Η κυβερνητική ομάδα παρακολούθησης του κοινοβουλίου, έσπευσε να ενημερωθεί για τις κινήσεις του προέδρου του ΣυΡιζΑ και της παρέας του.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και χαβαλετζίδικό, γεγονός που δεν θα συνέβαινε ποτέ εάν γενικός γραμματέας της Βουλής ήταν ακόμα ο σκληρός και βίαιος Γιώργος Μυλωνάκης, αντί για του ευαίσθητου και μειλίχιου, κ. Μπαγιώκου.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ο Στέφανος Κασελάκης, ο Τάιλερ και ο προσκεκλημένος – «μυστήριο» εισήλθαν στην αίθουσα των δημοσιογράφων.

Εκεί ακριβώς σήμανε συναγερμός. Κοινοβουλευτικός συντάκτης ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και το «αυτί του υπουργού» πλέον Μυλωνάκη, ενημέρωσε πως ο αλλοδαπός που συνόδευε το ζεύγος Κασσελάκη, όχι μόνο δεν ήταν «χαβαλές», αλλά αποτελούσε μέγιστο κίνδυνο…

Σχεδόν ακαριαία το Μαξίμου ταυτοποίησε τον ξένο επισκέπτη. Ήταν ο Τζον Άλλεν Τόμας, Αντιπρόεδρος της ΜΕΤΑ, ιδιοκτήτριας εταιρείας του facebook!

Εκεί ακριβώς ήταν που ξέσπασε συναγερμός. Οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν πίστευαν στα μάτια τους. Πως είναι δυνατόν ο Κασσελάκης να ήρθε σε επαφή με έναν άνθρωπο που μπορεί να του αποκαλύψει τα πιο σκοτεινά μυστικά της προεκλογικής εκστρατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ιδιαίτερα αυτής του 2019;

Αμέσως συνεστήθη task force, με μοναδικό αντικείμενο να διαπιστώσουν το επίπεδο των σχέσεων του προέδρου του ΣυΡιζΑ με τον αντιπρόεδρο του facebook.

Ώρες είναι τώρα να διαρρεύσει καμιά πληροφορία για το πως πλήρωνε ο Κυριάκος τις προωθημένες αναρτήσεις του στο facebook το 2019… Ειδικά για την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποίησε ουκ ολίγες φορές…

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από την επίσκεψη Κασσελάκης – Τόμας στο κοινοβούλιο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This