Αγνόησαν την επιθυμία του Ηγεμόνα!

Must Read

Κάποιοι στην Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάς διανύει μία χρυσή εποχή. Μία εποχή που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή του επίσης μεγάλου ηγέτη Νέρωνος του Ολυμπιονίκου.

Ήταν το χρυσό, 67ο έτος μετά Χριστόν, όταν ο εμβληματικός Ρωμαίος αυτοκράτορας επισκέφτηκε την αποικία του και θέλησε να αγωνιστεί στην αρματοδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων, στην κλασική πίστα της Ολυμπίας, με άρμα που έσερναν δέκα καθαρόαιμα άλογα.

Εκείνη τη χρονιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για ευνόητους λόγους, μετέβαλλε λιγουλάκι τους κανονισμούς, προκειμένου ο Αυτοκράτορας να ολοκληρώσει τον αγώνα και να στεφθεί νικητής, παρότι το πολυτελές άρμα του είχε ανατραπεί.

Αντί λοιπόν η ΕΟΕ να παραδειγματιστεί από εκείνο το χρυσό παράδειγμα απόδοσης τιμής σε έναν Θεόπεμπτο ηγέτη, έκανε του κεφαλιού της και έχρισε σημαιοφόρο στους Ολυμπιακούς την Ντρισμπιώτη αντί της Μαρίας Σάκκαρη, αγνοώντας επιδεικτικά την θέληση του Κυβερνήτη – Καίσαρα μας.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, τα τηλέφωνα στο Μαξίμου έσπασαν, καθώς οκτώ μέλη έσπευδαν να διαβεβαιώσουν το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ότι «έκαναν ότι μπορούσαν».

Δεν τα κατάφεραν όμως. Και η οργή του Κυριάκου θα γίνει αντιληπτή όταν επιστρέψει από το μυστικό τριήμερο που θα διαδεχτεί το επίσημο ταξίδι σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This