«Τρέξε Κυριάκο»!

Must Read

Τρόμος στο Μαξίμου έπειτα από την αστοχία του Κρουκς και τον αναμενόμενο θρίαμβο Τραμπ.

Η σφαίρα του Τόμας Μάθιου Κρουκς, μπορεί να πήρε ξώφαλτσά το αυτί του Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται όμως ότι έσκασε στην καρδιά του πρωθυπουργικού γραφείου. Οξυδερκής συνεργάτης του πρωθυπουργού βλέπει πλέον τον Τραμπ να σαρώνει στις ερχόμενες εκλογές και να ελέγχει τόσο το Κογκρέσο όσο και την Γερουσία. Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη δύναμη.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τραμπ με το που ορκιστεί και αναλάβει καθήκοντα, θα χτυπήσει σκληρά και ανελέητα τόσο τον Ζελένσκι, όσο και τους δυτικούς συνεργάτες του. Είναι δεδομένο ότι θα διατάξει ενδελεχή έρευνα στην ροή χρήματος από και προς το Κίεβο, με κύριο στόχο την οικογένεια Μπάιντεν η οποία είχε λάβει εκατομμύρια δολάρια από την κρατική εταιρεία Μπουρίσμα, γεγονός που κατέστησε τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν εκβιάσιμο από τον Ζελένσκι.

Εδώ ακριβώς ελλοχεύει ο κίνδυνος για τον ηγέτη – ευεργέτη μας. Ο τολμηρός κυβερνήτης μας ήταν ο πρώτος που πήρε την απόφαση να στείλει όπλα στο Κίεβο, λειτουργώντας κατά κάποιους κακεντρεχείς, ως «λαγός» για ένα πανηγύρι δισεκατομμυρίων.

Ο σοφός σύμβουλος του Κυριάκου εμφανίζεται απολύτως απαισιόδοξος για το μέλλον. Τόσο απαισιόδοξος που πλέον θεωρεί ότι ο ηγεμόνας μας θα είναι ασφαλής μόνο σε μία θέση όπως αυτή του Ευρωπαίου Επιτρόπου Άμυνας στις Βρυξέλλες, φροντίζοντας παράλληλα να φορτώσει τις αποστολές όπλων, τις μπίζνες με την Τσεχία και τις τριγωνικές πωλήσεις, στους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους αρχηγούς του στρατεύματος.

Για παν ενδεχόμενο, έχει επιστρατευτεί και η γνωστή «εταιρεία κατασκευής σκευωριών», που εκτός από τη Novartis και τα Τέμπη, θα αναλάβει πλέον να καλύψει την αποστολή όπλων και την είσπραξη κονδυλίων από την Ουκρανία. Ευτυχώς που στις συναλλαγές μεσολάβησε και Ιταλός, για να γλιτώσουν και τον μεταφραστή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This